Lev varje dag som det vore den sista

2012-06-30
20:34:26

SOMMARKRYSSET
Hej! ♥ Kännner mig lite stressad just nu för jag gör sommarkryss samtidigt, och jag hänger inte riktigt med! Så himla sämst är jag också, på världens lättaste frågor.. Idag har vi varit på cup hela dagen som ni vet! Jeansen blev utbytta mot shorts efter ett tag för det har varit sjukt varmt idag. Skönt! Men dom förlorade tyvärr båda matcherna idag, tycker så synd om dom när det händer. Men dom är bäst ändå! Nu ska älskling och jag mysa i sängen och kolla på sommarkrysset och äta choklad. Pussis! 

2012-06-30
09:27:56

30 JUNI 2012
Godmorgon! Nu är vi vakna och ska fixa iordning oss litegrann. Det är lite kallare och regnigare ute idag, så det blir svarta jeans och pippitröja. Idag spelar dom 2 matcher med samma tid som igår, 11 och 15:30. Och någon gång på eftermiddagen ska vi på 70-årskalas till Emils morfar men jag kanske kollar på matchen istället och så kommer jag när jag kommer. Jag vet inte hur det blir. En sak jag vet är att det kommer bli dålig uppdatering idag med, kommer inte kunna blogga förrän vi kommer hem till älskling senare i eftermiddag/kväll. Så vi hörs då, ha det bra, puss och kram! ♥
Dsc02716_200044510_large
Bild från weheartit!

2012-06-29
18:26:43

FOTBOLLFOTBOLLFOTBOLL
Hejsansvejsan! ♥ Har varit på fotbollscup hela dagen, den håller på ända fram till söndag. Det är roligt att kolla på dom när dom spelar tycker jag! Idag vann dom den första med 4-2 sen förlorade dom senare med 6-2... Mellan dom 2 matcherna var vi vid en sjö och åt baguette och bara låg. Det var lite blåsigt så det blev inget bad. Tänk att det är snart juli och jag har inte badat än... Shit, måste bada! Nu är jag hemma hos älskling och imorgon blir det match igen klockan 11. Ha det bra och här får ni några bilder från dagen! ♥

2012-06-29
12:13:00

IMAGINE
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 

2012-06-29
09:06:25

FOTBOLLSCUP HELA HELGEN
Hej! Vaken tidigt idag, trött som bara den är jag. Eftersom jag inte sov så mycket på båten och nu fick jag inte sova heller.. Ska åka på fotbollscup i finspång när som helst och sen ska jag sova hos Emil eftersom cupen håller på hela helgen. Så det kommer blir sämst uppdatering idag och säkert hela helgen, eftersom inte bloggappen funkar.... Men ni får ha det så bra och jag ska göra så gott jag kan. Och ta massa bilder så jag har något roligt att bjuda på när jag väl kan blogga. Puss! ♥
Dagens outfit! Det är varmt ute idag! 

2012-06-28
20:17:29

HEMMA IGEN
Nu är vi hemma! Jag berättar mer när jag lägger upp alla bilder och så. Vi har iallafall haft det super bra dom här 24 timmarna på båten! Nu hade jag tänkt duscha, men jag kom precis på att Eric är med på tvn nu klockan 20. En jäkla tur att jag kom på det! Så det blir duschen om en timma istället, ska packa upp väskan och fixa lite också. Snart ska vi äta grillad kyckling och potatissallad, och vet ni vad jag ska göra sen? Äta godis som jag köpte på taxfreen, mums! 
Eric och Tone ♥ Deras nya låt är bara så jävla gryyyyyyyyyyym! 

2012-06-28
12:00:00

KENZA-INSPIRATION
Bara för att Kenza är så himla snygg och världens bästa förebild, så får hon stå för inspirationen på min blogg idag. Medans jag är på Cinderella och har det underbart! Hörs ikväll! 
 

2012-06-27
09:01:44

KRYSSSSSSSNING!!
Godmorgon! Nu är jag vaken men väldigt trött. Har sovit skit dåligt, speciellt nu på morgonen. Solen har lyst in så det var dagsljus i mitt rum + en fluga som var i fönstret och lät. Men men, jag kommer säkert somna på bussen eller något liknande. Nu sitter jag ute på altanen och äter frukost, vet inte riktigt vart jag ska börja sen. Ska platta håret, städa Tottes bur och packa ner allt, och blogga gör jag nu. Hörreni, nu hörs vi faktiskt inte förrän imorgon kväll, men jag har gjort ett tidinställt inlägg som kommer upp imorgon. Och så klart kommer jag bjuda på massvis med bilder när jag kommer hem. Ha det super bra för det kommer jag ha, pussssssssss! ♥

2012-06-26
21:13:22

FÖRBEREDER MIG INFÖR KRYSSNINGEN
Hellu! ♥ Nu har mormor och morfar varit här och ätit tårta en snabbis. Det blev lite sent för pappa har jobbat som en tok idag. Allsång på skansen började ju idag, men jag hade inte tid att kolla på det så värst mycket. Håller på och förbereder mig inför imorgon, har duschat, smörjt in mig och nu sitter jag med en ansiksmask. Ska måla naglarna sen också! Och packa! Imorgonbitti drar vi iväg på en liten dygnskryssning. Har längtat i 2 veckor nu, äntligen ska man få ha lite roligt! Vi hörs mer imorgonbitti, puss! 
Lite svårt att ta kort utan händer, men armbågen gick också bra 

2012-06-26
17:49:29

VÅRAN TÅRTA TILL PAPPA

2012-06-26
16:29:27

UTTRÅKAD
Finns det någon som har tråkigare än vad jag har? Nej, jag tror inte det! Mormor, jag vet att du inte gillar sånnahär deprimerande inlägg, men nu blev det ett till sådant :) Det ända jag gjort idag är att baka tårta till pappa, sen bara gått runt och gjort INGENTING. Och så tänker jag på kryssningen imorgon så jag vill bara att den här dagen ska ta slut. NU! Lite senare kanske jag ska ta en promenad med Emilia runt byn, snacka lite och tagga till inför imorgon. Och snart ska vi äta tårta, det är det jag går och väntar på. Haha puss. 
Har inte ens gjort iordning mig idag, usch, bjuder på bilderna! Har en finne på hakan också, kul

2012-06-26
14:55:04

BEROENDEFRAMKALLANDE VIDEO
Helt sjukt att jag aldrig tröttnar, detta är en video som jag kan se om och om igen. Fina underbart söta Eric! ♥
 

2012-06-26
10:34:50

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA
Godmorgon på er! Idag är det den 26 juni, tisdag och min pappa fyller år. Grattis världens bästa pappa! ♥ Han kom precis hem på rast, men när han åkt igen ska Hugo och jag baka en tårta med någon fin text på. Och det har inte han en aning om, sen ska vi stå med den i trappan sen när jag kommer hem! Överraskning! Sen i eftermiddag kanske mormor och morfar kommer och fikar lite. Och nu är det bara en dag kvar tills vi drar på kryssning, imorgon! ♥
Älskar dig pappsen ♥

2012-06-25
20:08:20

MIN DAG I BILDER
Kom hem från staden för en liten stund sedan, vi var där för att köpa något till Hugo (han fyller år på söndag, och vi har inte tid att åka in någon annan dag) Och så skulle mamma hitta något att ha på sig på kryssningen på onsdag. Jaja, jag har inte så mycket att säga. Nu ska jag kolla på lotta på liseberg och snart äta kycklingpaj. Här kommer lite bilder från dagens bakning! 

2012-06-25
15:32:50

MY FUTURE
Hur högt betyg har du i skolan? - Oftast D eller E.
Vad vill du ha för yrke när du blir stor? - Det är helt klart att jag SKA jobba med djur. Men inte riktigt vilket yrke jag vill ha, antingen öppna en egen djuraffär, hunddagis, kattdagis eller jobba i en djurpark. Förresten, det skulle vara super roligt att ta emot hundar och katter som inte haft det bra. Och hitta nya hem till dom! 
Hur vill du bo när du flyttar hemifrån? Först i lägenhet i stan, sen vill jag flytta ut på landet och bo i en fin villa med stor trädgård. Ett växthus vill jag ha också! 
Vad är ditt drömjobb? Att få jobba med delfiner eller hjälpa djur som inte har det bra.
Vill du gifta dig och skaffa barn? Ja, klart jag vill! 
Vad vill du göra först? Först vill jag resa massvis, sen skaffa barn och senare gifta mig. Så barnen får vara med på bröllopet! :)
Hur ser din drömkille ut? Som Eric Saade, hahah ne, men jag har redan min drömkille! 
Vill du heta det du heter nu i framtiden? Ja, byta namn är det sista jag ska göra.
Vad ska du ha för bil? Inte funderat så långt.
Förhållande/singel? Förhållande.
Ska du ha husdjur? JAA!! 
Vart går din bröllopsresa? Inte en aning, thailand, new work, paris?  
Räknar du med en bra framtid? Verkligen! 

2012-06-25
11:48:30

BAKAR FÖR FULLT
Bara så att ni vet vad jag styr med denna regniga måndag, bakar mockarrutor, bullar och havreflarn med mamma och lillebror! Kommer massa bilder ikväll! 

2012-06-25
09:44:18

SOMMARLOVSMORGON MED LILLEBROR
Hej på er! ♥ Har varit vaken sen klockan 9. Skönt att gå upp lite tidigare och bara sitta och chilla i soffan. Har suttit och kollat på sommmarlovsmorgon med lillebror. Regnet öser ner och det blåser storm..... Så idag har vi tänkt baka bullar och kanske lite annat till Hugo och pappas kalas på söndag. Hörs senare, kram! 

2012-06-24
22:00:23

STATISTIKEN GÅR UPPÅT!
Shit vad statistiken har gått uppåt idag då. Rakt upp går det! Så himla roligt! Ni är bäst och det är så himla mycket roligare att blogga när jag vet att ni läser och följer mig. Ikväll har jag bara chillat och haft det ganska tråkigt faktiskt. Det finns inte så mycket att göra i Rejmyre, speciellt inte när det regnar. Jag har iallafall ätit hamburgare och majskolv! Och nu äter jag popcorn, herregud var jag äter........ Det finns inte så mycket annat att göra helt enkelt. Imorgon tänker jag ställa klockan på 9, känner bara inte för att sova längre. Haha! Ha det bra, puss ♥
Tumme upp till statistiken! (Osminkad och inte så söt) 

2012-06-24
18:01:54

HAR MAN TRÅKIGT SÅ HAR MAN

2012-06-24
15:48:00

VART JAG ÄN GÅR
Har ni inte hört den här låten, lyssna i sådant fall nu! Det måste vara den bästa låt jag hört, jag är helt förälskad i den. Det går inte att beskriva hur bra jag tycker att den är, kan bara säga att hela min kropp ryser när jag lyssnar på den. Så bra är den! 

2012-06-24
14:39:04

24 JUNI 2012
Hejsan! ♥ Har visst inte bloggat idag, heheh.. Vaknade upp klockan 10 idag, åkte till mormor klockan 11 och var där en stund. Nu sitter jag här proppmätt för vi har precis ätit pizza, söndagar är sånna dagar då man inte kommer på någonting att äta. Så det blev pizza idag! Har ont i magen lite då och då, och det är inte alls roligt. Trött är jag också så jag har faktiskt inte ens tänkt på att blogga idag. Ska nog ta en huvudvärkstablett nu sen ska Hugo och jag försöka komma i poolen, det är inte jätte varmt ute och i poolen är det typ minusgrader. Men vi ska i ändå! 
Jag på midsommar! 

2012-06-23
21:04:02

LÖRDAGSMYS
Hej! ♥ Skedde en liten olycka här hemma förut. Jag fick jätte jätte ont i magen, och jag är lite speciell så jag svimmade. Det är inget ovanligt utan det brukar hända när jag får sådär ont i magen. Men usssch vad läskigt det är, fyy, det är nästan det värsta som kan hända. Aaah! Men som tur är har jag min underbara mamma och pappa, då känns det bra. Ni är bäst ♥ Nu är det iallafall bra, lite trött bara. Sitter i soffan och har lördagsmys med familjen och en marabou. Kram! 

2012-06-23
16:30:57

MIDSOMMARBILDER
Såhär såg jag ut igår på midsommarafton! Min underbara tjol som jag bara måste ha på mig vid speciella tillfällen på sommaren, älskar den! Firande på rejavallenSmå grodornaMidsommarstångenHemma hos Jotta för mer firandeKvällens schema ;) Här leker vi en lek som heter ta´n i mun, man har en korv hänger i ett snöre mellan benen sen ska man försöka få upp den till munnen utan händer. Var tvungen att skriva att älskling vann, han var dock inte i mitt lag så det var inte så bra Om man inte vet vad dom gör kan man faktiskt undraStekareeenIsakJag och min älskling, love you ♥Jag och min sötnos AliceGrilllat! Glada tjejeer! Såklart hoppade vi säck också, tradition! Mamma och morbrorMorfar, hahaHopp! 
Och så avslutar vi med en bild på en flygande Sofie. Hade en super bra kväll, förutom knotten och att jag höll på att dö bakom Vilma på cykeln! Hoppas ni också hade en bra midsommar! 

2012-06-23
12:51:59

BLEV VISST EN LÅÅÅNG SOVMORGON
Oj, vad vi sov länge idag. Såhär länge har jag nog aldrig sovit tror jag, gick upp från sängen klockan 12. Ätit lite frukost och nu sitter vi i soffan och glor. Hade en super trevlig kvälll igår, lekte och hade det allmänt bra. Spelade musik, dock inte så jätte bra musik. Är Roger där så blir det sådan musik, hehe! Har inte så mycket att skriva nu, utan jag lägger upp lite bilder från gårdagen sen. Kolla in då! Puss ♥
En bild från igår

2012-06-22
17:39:57

FIRAR MIDSOMMAR
Sorry för dålig uppdatering idag, men det är trots allt midsommarafton! Tror inte det är så många utav er som sitter vid datorn och läser bloggar idag ändå. Har varit på rejavallen hela dagen och firat midsommar. Även hjälpt till en del, och så fick Emil och jag uppgiften att gå runt och sälja lotter under dagen också. Det gick faktiskt bra! Nu ska vi snart vidare för lite mer midsommarfirande. Hörs troligtvis imorgon! Bloggappen funkar ju inte så.... 
Såhär ser jag ut idag, hela outfiten kommer upp imorgon! Iallafall, ha en bra midsommarkväll ♥

2012-06-22
10:08:35

MIDSOMMARAFTON
Godmorgon! Älsklingen min ligger kvar i sängen. Men jag orkade verkligen inte sova mer och så var jag så hungrig, så nu sitter jag vid tvn och äter frukost. Ser ut att bli en bra midsommar trots allt, solen skiner ju och himlen är klarblå, iallafalll just nu. Får hoppas att det är såhär hela dagen! Hur firar ni midsommar? Jag ska till rejavallen klockan 14, där dansas det runt midsommarstången och köps massa lotter. Sen ikväll ska vi till min morbror med massa folk och fira. Kommer bli super bra! Problemet är vad jag ska ha på mig, vill ju ha något somrigt. Ska gå och kika på det nu! Hörs ♥

2012-06-21
17:26:23

PLOCKA BLOMMOR OCH KLÄ MIDSOMMARSTÅNGEN
Hemkommen för en liten stund sen. Fanns inga skor på h&m så jag ska ta och beställa dom snarast! Snart ska vi åka och plocka massa blommor, sen vidare till rejavallen för att klä midsommarstången och grilla. Mysigt, med såhär härligt väder också! Ha det bäst, puss ♥
Bild tagen igår

2012-06-21
15:00:00

ANNCELO

För er som kollade på big brother, tänkte tipsa er om Marcelo och Annicas blogg. Jag tycker det är roligt att följa dom när dom kommit ut från huset också. Skulle vilja följa Amandus också, men antar att han inte har någon blogg? Här kan ni iallafall hitta Marcelo och Annica och följa deras vardagar på utsidan ♥ De har även en fanblogg där de kommer upp lite roliga klipp från tiden i huset o.s.v http://annicaomarcelo.blogg.se/


2012-06-21
13:03:00

DAGENS
Nu drar vi oss in till stan, men först tänkte jag slänga upp dagens outfit! 
Shorts- h&m // Topp- gina tricot // Korsring (favoritringen)- gina tricot 

2012-06-21
10:31:18

VAKEN OCH DRICKER TE
Godmorgon! Sitter och dricker en kopp te och har precis vaknat. Har sovit jätte gott inattt! Brände mig lite här och var igår men det gick ändå. Idag klockan 13 så ska jag åka till staden med mamma, först ska vi handla lite mat, sen ska jag till sjukgymnasten och sen tror jag att vi ska kika i någon affär. Jag MÅSTE till h&m och se om de virkade ballerinorna finns där! Nu ska jag göra min övning jag fått, annars glömmer jag bort det. Hej! ♥
Jag häromdagen

2012-06-20
21:50:05

NY HEADER
Gjorde en ny header lite spontant. (Tryck på F5 ifall ni inte ser den) Jag tycker om att variera, jag tycker faktiskt att man ska ändra headern ofta. Inte jätte ofta, men iallafall varannan/var tredje månad. Jag tröttnar så fort också så jag tycker det är roligt att ändra lite. Då blir det roligare för mig att blogga och även för er att komma in och se lite nytt! Vi får se hur länge denna header får stanna, sånt som märks! 
 

2012-06-20
20:42:47

SOMMARREA PÅ H&M
Det är massvis med sommarrea nu på h&m! Det är ju en utav mina favoritaffärer så jag har hittat en del som det är rea på. De virkade skorna har jag länge tittat på, så jag vart jätte glad nu när jag såg att det var rea på dom. Ännu ett par kronor billigare, ska kika på dom imorgon när jag ska in till stan. Finns dom inte så tar jag nog och klickar hem dom imorgonkväll! Tycker dom är jätte söta och skulle helst vilja ha dom till midsommar ♥
 

2012-06-20
16:54:04

SOLAT HELA DAGEN
Har solat i stort sätt hela dagen, så jag börjar bli röd på ryggen nu. Så jag tror faktiskt att det räcker! Hehe! Nu ska jag klippa gräset på framsidan och njuta av vädret ännu mera. Pussisar! 

2012-06-20
13:22:14

LÄNGTAR GALET MYCKET
Om prick en vecka åker vi på kryssning! Och jag är så galet taggad och längtar ihjäl mig, det är så jäkla roligt och mysigt att åka iväg på en liten dygnskryssning. Nu blev det inget förra året så nu ska det bli super roligt. Taggataggatagga och längtalängtalängta! ♥
Ett litet collage av bilder från kryssingen 2010! 

2012-06-20
09:43:55

TVÅ KATTER I SÄNGEN
Godmorgon! Vaknade precis av att Snuttan väckte mig, har haft 2 söta katter i sängen inatt. Att båda ska sova hos mig, det är konstigt. Antar att dom tycker om mig så mycket! :) När Snobben hoppade ner från sängen såg jag att han haltade jätte jätte mycket, det är knappt han kan gå. Lilla kisse ♥ Härom veckan var det Snuttan som hade ont i tassen. Nu ska jag ta och äta lite frukost, det ser ut att bli en väldigt varm dag idag. Redan 22 grader och himlen är blå, skönt! Bloggar senare, puss ♥
Mitt lejon! 

2012-06-19
21:31:58

SUTTIT I KVÄLLSSOLEN
Nu är vi hemma och jag har precis ätit ett kokt ägg, riktigt gott var det! Vi har suttit borta hos Sofie hela kvällen, på framsidan i kvällssolen. Det blev jätte fint väder nu på kvällen, imorgon sägs det också bli kanonväder. Vi får se! Annars måste jag bara skriva här att jag längtar ihjäl mig till nästa vecka på onsdagen, varför får ni veta imorgon! Ha det bäst, puss ♥
Tumblr_m0x8cnzo5z1r0lzy8o1_500_large
Weheartit
 
 
 
 
 

2012-06-19
16:57:33

ENORMT TRÅKIG DAG
Precis kommit hem efter en tripp till Sofie, fick ta ett litet snabbgos med Elsa för hon var där. Ska snart dit igen, Sofie och mamma ska ta en drink för att fira in semestern ;) Så jag ska väl hänga på, det är härligt väder ute ikväll! Annars har jag haft världens tråkigaste dag, vill att det ska bli 30 grader ute så man MÅSTE bada i poolen hela dagen för att det är så varmt. Men det kan jag ju glömma och drömma om.. 

Gammal bild från förra året

2012-06-19
13:35:07

SUMMER FEELINGS

2012-06-19
11:24:02

GULDLOCK
Hellu! ♥ Jag nyser som ett jävla djur, och ont i halsen gör det när jag nyser. Har bestämt att jag ska räkna hur många gånger jag nyser idag, är upp i 3 gånger. Haha! Idag är vädret helt okej, blåser lite men tänker inte klaga. Tror det blir ännu bättre till eftermiddagen! Ae, har faktiskt inte så mycket att säga. Får se vad vi hittar på idag! Kram ♥

Hade två inbakade flätor inatt, så idag ser jag ut såhär i håret! Ser ut som guldlock :) 

2012-06-18
19:54:05

STÄDAT I TRÄDGÅRDEN
Denna eftermiddag har jag tillbringat i trädgården! Har fixat iordning i lekerstugan, vi brukar ha alla madrasser och poolsaker där inne. Så jag fixade iordning och tvättade allt och la in det fint i lekerstugan. Dammsög poolen och rensade lite runt, så jäkla mycket vissna blommor från syrénhäcken överallt! Och jag vill att det ska se fint ut runt poolen såklart! Annars idag så har jag varit på promenad runt östjuten med Emilia, pratat och bara gått. Men båda två var helt slut i slutet, för det är en bit och idag kändes det ännu längre.. Nu sitter jag och dricker te med honung i, vaknade upp med halsont imorse... :(

Emilia och jag för nästan exakt 1 år sedan (skolavslutningen i 9:an). Tycker den här bilden är så enormt fin på oss ♥

2012-06-18
14:38:02

INSPIRATION BY VERO MODA
 
 
 

2012-06-18
11:32:35

18 JUNI 2012
Hej och godmorgon! ♥ Skulle kunna sova ett par timmar till, igårkväll kom jag på att sova är fan det bästa som finns. Konstigt men sant! Det är så skönt att bara försvinna in i drömmarna och bara sova. Jag är fortfarande trött även fast jag har sovit typ 10 timmar.. Idag ska jag gå på en promenad runt östjuten med Emilia, sen så kanske vi ska gå till kiosken (även kallad glassbaren nu) och äta glass. Det har precis öppnat så man måste ju gå dit och smaka!  Hör av mig senare, nu har jag bestämt träff med Emilia, vi ska på promenad! Ha det bra, puss! 

2012-06-17
22:09:54

GODKVÄLL
Godkväll! Idag har jag i stort sätt bott på rejavallen. Från klockan 15 till 20 iallafall.. Först kollade jag på Hugges match, sen satt vi där och chillade tills älsklings match började. Då kollade vi på den! Min vän Emilia kom dit så jag fick mig lite sällskap iallafall. Ikväll har jag även varit på pizzerian och tjockat mig tillsammas med Emil och Hugo. Nu sitter jag i soffan och det är tråkigt fotboll på tvn så det är ju inte sådär jätte roligt. Just nu känner jag bara att jag vill att det ska bli 30 grader varmt (och vara så hela sommaren) så man kan ligga i bastis hela dagarna.. 
Tumblr_m5nusyapqp1r8z9klo1_500_large

2012-06-17
13:45:05

VÄRLDENS FINASTE KISSE
Vad vore jag utan dig? Världens finaste kisse är du, det finns ingen som förstår hur mycket jag älskar dig. Jag vet att du en dag kommer att lämna mig, jag får panik av att tänka den tanken. Att inte få ligga och krama om dig och höra när du andas varje kväll. Det finns ingen som kommer kunna ersätta sig, inget djur är lika speciellt som du. Du kommer alltid finnas kvar hos mig, även när du dör! Underbara katt ♥

2012-06-17
11:21:36

TRÅKIGT LIV
Godmorgon! ♥ Just nu sitter jag i soffan och har panik bara för att jag har så tråkigt liv. Dööööööör, så tråkigt! Vad ska jag göra hela sommarlovet egentligen? Idag har jag ingenting att göra fram till klockan 15, då ska jag till rejavallen. Och ikväll ska jag äta pizza med mina 2 bästa vänner Emil och Hugo. Ska försöka hitta på någonting att göra nu, ska platta håret och se hur det ser ut ordentligt. Ha det bra, puss! 

Förra sommaren påväg hem från gröna lund

2012-06-16
23:21:52

SUPER MEGA TRÅKIGT

Ae, nu tror jag att jag går och lägger mig i pappas säng. Har super mega tråkigt så kan lika gärna gå och lägga mig känner jag. Pappa är inte hemma inatt heller så hans säng är miiin! Ska prata med älskling en stund först, bloggar imorgonbitti när jag vaknat. Sov gott, godnatt! ♥


2012-06-16
19:14:00

NYA BLOGG.SE
Vad tycker ni om nya blogg.se? Jag tycker faktiskt att det är gryymt! Snabb uppladdning av bilder, och det är mer ordning på statistik, kommentarer, arkiv och det ser lixom snyggare ut där man skriver inläggen. Tycker det blev skitbra! Dock tycker jag att dom ska uppdatera appen nu också för den funkar inte.... 
 


2012-06-16
17:57:57

BARNVAKT ÅT KUSINEN
Sen klockan 14 och hela kvällen ska vi vara barnvakt åt Edwin. Min kusin ifall ni undrar vem det är, hans mamma och pappa är på bröllop så han bor här hos oss ikväll. Gullis! Annars ikväll så ska vi grilla, har inte ätit så mycket idag så jag är väldigt hungrig och det ska bli väldigt gott! Grillat är helt klart en favoriträtt :) Har inte så mycket att säga, nu har jag iallafall uppdaterat. Hoppas ni har det bra ♥

2012-06-16
15:12:55

NYKLIPPT OCH LJUSARE
Har ju lovat bild på mitt hår. Jag har klippt mig och lagt i några ljusa slingor. Känns skönt att få det lite uppfräschat och ljusare till sommaren! På bilden syns det nästan ingen skillnad alls, hatar att man inte kan få med allt på bild. Hade jag plattat håret hade det kanske syns mera, men jag orkade inte platta håret för att ta kort. Det syns mycket mera i verkligheten. Jag har iallafall klippt av de slitna topparna och det syns! Och slingorna syns litegrann på bilden. Nöjd är jag iallafall! 

2012-06-16
11:06:52

16 JUNI 2012
Tjabba Tjena Hallå! Inatt har jag sovit i pappas säng, bara för att det är så himla skönt och han är inte hemma. Hihi! Idag spöregnar det ute och ska göra det hela dagen, har ni några tips på vad man kan göra en regnig sommarlovsdag? Jag ska nog bara chilla med min bror, ut ska jag nog inte iallafall. Mormor kommer hit en sväng snart, sen ikväll ska vi vara barnvakt åt lilla Edwin. Jag ska försöka lägga upp en förebild och en efterbild på mitt hår, men då måste jag platta håret så man ser skillnaden ordentligt. Annars har jag inte så mycket att säga, bara att mitt högra öga är helt uppsvullet och rött, ser ut som Camilla i big brother. Heheh, nu ska jag gå och ta en morgondusch! 

Fotograf: HUGO MAXE! 

2012-06-15
22:45:34

SLINGAR HÅRET OCH HEJAR PÅ SVERIGE

2012-06-15
19:02:27

ÄLSKAR DIG LILLEBROR
Har legat i poolen och solat med lillebror, sen hamnade vi även uppe på gargetacket där vi solade lite till. Tillsammans med en varsin godispåse, vi får ju äta godis igen! Älskar dig lillebror, du är fan min bästa vän + världens bästa bror! ♥

Vi just nu

2012-06-15
17:03:26

SOMMARKLÄNNINGAR FRÅN VERO MODA
Hittade lite fina sommarklänningar på vero modas hemsida. Handlar inte där så ofta, så man kanske skulle ta och införskaffa sig en klänning därifrån! Det skulle sitta fint! Jag kan inte säga något favorit, för jag tycker alla är skitsnygga. Men den vita klänningen högst upp till vänster utav dom små bilderna är super söt! 

2012-06-15
15:34:53

SJUKGYMNASTEN, FRISSAN OCH FIKABESÖK
Hej! ♥ Ska försöka förklara mig, haha, ne men jag hann inte blogga imorse. Jag har precis kommit hem från Norrköping, klockan 11 var jag hos sjukgymnasten, klockan 12 klippte jag mig och klockan 13 var jag hos Linda och grattade Henry som fyllde år igår. Sötnos, grattis i efterskott ♥ Han fick en tröja med bilar (blixten och bärgarn) av oss. Fullspäckad dag! Men nu är det bara chilla som gäller. Är ensam med mamma och Hugo ikväll så vi ska ha det supermys. OCH MAMMA SKA SLINGA HÅRET PÅ MIG IKVÄLL OCKSÅ! Så typ imorgon kommer det en förebild och en efterbild. Känns skönt att få håret lite uppfräschat! Ha det bra, hörs snart igen, puss ♥

Jag och Elsa idag, och en gammal bild på Henry. Grattis busunge! 

2012-06-14
18:31:56

DAGENS SOMRIGA OUTFIT
Eftersom det var sista dagen i skolan idag så hade jag lite finare kläder på mig. Vi hade ingen speciell avslutning men det är ju roligt att vara lite sommarklädd ändå! Så, såhär ser jag ut idag!

Tjol- h&m // Linne- h&m // Jeansjacka- h&m // Halsband- h&m (oj, allt var visst från h&m, haha) // Korsring- gina tricot // Converse- lager 157

2012-06-14
17:04:05

SOMMARLOV!
Nu har jag sommarlov! Kan inte riktigt förstå det, det känns verkligen inte som att vi har sommarlov. Men jag fattar det väl typ på måndag när det inte är någon skola. Mitt godisförbud är även slut, så nu är jag snart 500 kronor rikare. Och jag fick en chokladkaka av mamma när jag kom hem, kan säga att det var enooooormt gott! Ikväll skulle vi ha firat in sommarlovet med pizza på pizzerian, men nu ska Emil spela match så det blir nog inget idag. Vi hörs lite senare hörrni, ska be brorsan ta en outfitbild på mig. Har en så somrig och söt outfit på mig idag! Puss ♥
Jag och min vän chokladkakan. Nu får jag äta godis igen!!! (tjockis)

2012-06-14
12:03:00

NI ÄR GULDVÄRDA
Just nu är faktiskt min blogglust på topp, nu är det jätte roligt att blogga! Ibland känner jag inte alls för det, känner att jag inte har någonting att blogga om och ingen som ens bryr sig om vad jag skriver. Men så känns det inte nu, statistiken är helt okej. Säkert inte många läsare för er, men för mig är det många. Jag är nöjd med dom jag har och jag bloggar för att jag tycker det är roligt själv! Man kan kolla tillbaka i arkivet och det är skitkul. Det här är min dagbok, fast jag delar med mig av den! Ni som följer min blogg, ni är guldvärda ♥

2012-06-13
21:51:30

WEHEARTIT
Godkväll mina fina läsare! Denna kväll har jag tillbringat på gärdet med Hugo. Vi snodde en säck med gräs från bonden (han var ju här och slog gräset idag), så vi tog en säck och la ut gräset i en hög på gräsmattan. Så torkar det snart och blir hö. Perfekt att bo såhär på landet när man har marsvin ;) Och förresten, vi har fått tillåtelse att ta gräs och hö från gärdet! Hehe. Och imorgon är det sista dagen innan sommarlov, känns helt underbart faktiskt. Har inte så mycket att säga, känner bara att det här blir ett onödigt inlägg. Min blogglust är på topp nu iallafall! Puss på er ♥
Weheartit räddar min kväll, det finns så himla mycket härliga bilder där. Den sidan finns alltid där när man har bildbrist!

2012-06-13
16:15:27

STORSTÄDAT RUMMET
Har verkligen STORSTÄDAT mitt rum hela dagen. Nu orkar jag inte mer, nu är det iallafall jätte fint där inne. Skulle behöva tvätta fönstret och byta till sommargardinerna, och fixa mina ramar. Men det tar jag en annan gång. Nu ska jag lägga mig och sola lite, kramis!
Jag just nu. Har beställt en ny bikini, en USA-bikini(!!) som jag hoppas kommer om 1 eller 2 dagar!

2012-06-13
14:00:54

REAFYND
2 fina saker som jag fick med mig hem från stan igår. Hittade 2 saker på rea så jag var tvungen att köpa dom. Ett par shorts som hade kostat 249, kostade nu 100 kronor. Och en jeansjacka som hade kostat 300 och kostade 100 kronor nu. Sjukt nöjd! Har velat haft en ljus jeansjacka, men eftersom den här var så billig så fick det bli den ändå. Båda är ifrån h&m!

2012-06-13
10:11:17

LEDIG DAG
Godmorgon! Det var skönt att sova länge idag kan jag säga. Juste, jag får sova länge varje dag nu efter imorgon. Skönt! Nu sitter jag ute på altanen i min ensamhet och äter frukost. Det är 22 grader ute, men nästan bara massa moln på himlen. Skulle dom försvinna skulle det ju vara super bra väder ju. Idag ska jag skriva klart min labbrapport och sen hade jag tänkt storstäda rummet. Vi får se om det händer! Visar 2 nya saker för er sen, är så enormt nöjd med dom. Lite spontanköp sådär ♥ Kolla in senare!
Tror det är dags för Hugo och ta lite sommarbilder på mig. Denna bild är ifrån april! Jag vet ett ställe där jag vill bli fotad, ska försöka få med mig brorsan dit!

2012-06-12
22:10:18

NU AVSLUTAR JAG DENNA DAG
Nu går jag och lägger mig och avslutar denna dag! Är ju ledig imorgon, men jag har ingenting att göra så jag kan lika gärna gå och lägga mig. Ska lägga mig och prata med älskling en stund, sen sova. Vi hörs imorgon när jag vaknar, godnatt sötnosar! ♥ (Ni kanske har märkt att jag älskar dom där små söta hjärtana, har minst 2 sånna i varje inlägg, heheh)

2012-06-12
19:19:17

MIN DAG
Hej gullungar! ♥ Nu är jag hemma, har duschat av mig och nu sitter jag och äter en enkel kvällsmat. Två mackor med leverpastej och gurka och ett glas oboy till det. Idag har jag gjort om ett matteprov, hoppas på ett G nu. Det provet jag gjorde är sjuuuukt svårt! Hoppas hoppas hoppas jag får godkänt! Annars har vi inte gjort alls mycket idag, det är mest att göra rester hela tiden. Och har man inte rester så har man ingenting att göra. Skönt men jobbigt för det känns så ovärt att vara där då, men men. Imorgon är jag iallafall ledig eftersom jag inte har någonting att göra i skolan. Skönt! Idag så har jag även städat hos illrarna, en utav dom är helt underbar. Gud vad jag älskar henne! När jag städat klart där kom mamma och Hugo och hämtade mig, vi åkte till ingelsta. Det fanns tyvärr ingen klipptid till mig. Men nu ska jag klippa mig här i Rejmyre på torsdag, bara håret får toppas lite så är jag nöjd. Fick även med mig 2 fina saker från h&m hem, visar dom imorgon. Shit vad jag babblar, puss ♥
(Bildrepris) Fina Embla som sover hos mig!

2012-06-12
12:00:00

JAG ÄR NOG EN GANSKA STOR BB-NÖRD ÄNDÅ

2012-06-12
06:45:00

MOT BUSSEN
Godmorgon! Nu ska jag springa iväg till bussen för att åka till skolan. Detta är ett tidinställt inlägg som jag fixade igårkväll. Har 3 olika lektioner idag, sen efter skolan blir jag troligtvis hämtad av mamma och Hugo. Vi ska till ingelsta för att köpa något fint till Hugos skolavslutning, och om det finns någon klipptid där så ska jag även passa på att klippa mig. Hoppas det finns! Klipper jag mig idag, så blir det även att slinga här hemma imorgon. Hoppas det blir bra. Nu ska jag gå, hej! ♥

2012-06-11
21:11:29

VÄRD SKOLDAG
Hej på er! ♥ Sen bloggning idag, fast jag bloggade i och för sig från älskling iphone en snabbis imorse. Men ändå! Idag har jag gjort muntligt nationellt i matte, gick helt okej faktiskt! Lämnat in 2 uppgifter, och jobbat med min labbraport. Tycker jag har varit duktig idag faktiskt, det har varit en värd skoldag och jag har fått mycket gjort. På onsdag är jag ledig eftersom jag inte har någonting kvar att göra, eller man får jobba vart man vill. Så jag ska göra klart min labbraport hemma har jag tänkt. Så alltså har jag bara imorgon kvar + torsdag som inte är så seriös eftersom vi slutar då på eftermiddagen. Sommarlov! Nu har jag suttit och pluggat matte, har ett sista matteprov imorgon som jag ska göra om. Sen är det slut på plugg! Nu ska jag kolla på sverigematch, puss ♥
Heja Sverige! Hugo och jag sitter här med sverigehalsdukar!

2012-06-11
09:45:18

I SKOLAN MED ÄLSKLING

Sitter just för tillfället i en stol i Herjedalen med älskling. Han är med mig i skolan idag, fast bara nu på matten tror jag. Snart ska jag ha muntligt nationellt i matte, kommer säkert gå åt helvete som alla andra nationella prov. Efter lunchen ska vi fika, det är väldigt många i klassen som har bakat så det kommer bli ett berg av kakor. Man kommer ju inte vara hungrig idag iallafall! Jag har supergoda mockarrutor i skåpet. Hoppas ni får en bra dag, jag kommer hem sent idag. Puss och kram!


2012-06-10
17:04:37

MATCH I SÖDERKÖPING

Står i Söderköping under ett paraply och tittar på Hugos match! Det regnar, åskar och blixtrar. Men det börjar ge sig nu! Vi hörs när jag kommer hem för jag har inte så mycket att säga till er nu. Matchen har precis börjat så jag ska kolla istället för att stå med telefonen. Måste hänga med i matchen vet ni, kram!


2012-06-10
11:50:10

10 JUNI 2012
Godmorgon! Jag fick panik idag när vi vaknade, 11:10! För länge för min del, men det var skönt, för vi somnade inte förrän 01:30 igårkväll. Nu har jag ätit frukost ute på altanen, det är varmt men molnigt. Bara molnen försvinner så kan man sola! Idag ska jag baka mockarrutor tills vi ska fika med klassen imorgon, och så ska jag plugga matte för jag ska göra om ett matteprov på måndag. Och så får vi se vad som händer mer. Hoppas ni får en super bra söndag ♥
Sommar! ♥

2012-06-09
23:43:15

MYSKVÄLL MED POJKVÄN OCH BROR

Har precis diskat och gjort lite fint tills mamma och pappa kommer hem. Hatar när det ser stökigt och smutsigt ut, men nu är det fint på hela övervåningen! Nu sitter jag och kollar på hundtricket med älskling och Hugo. Vi har suttit ute på altanen och spelat kort (fast jag blev tjurig sen för att jag aldrig vann, så då slutade vi) och ätit popcorn, mys! Hörrni, vi ses imorgon. Godnatt!


2012-06-09
21:05:22

KAN DEE INSTOPPAT I GINA TRICOT
Tänk er det här linnet från kandee instoppat i dom här fina shortsen från gina. Plus det fina halsbandet, skorna och väskan till = Fin sommaroutfit!

2012-06-09
17:05:59

LÖRDAGKVÄLL
Hellu! ♥ Har precis kommit upp från duschen, kände mig väldigt snuskig eftersom jag inte orkade duscha när vi kom hem 00:30 inatt. Men nu är jag nyduschad och fräsch! Ikväll ska vi grilla, mamma och pappa ska bort efter vi ätit men vi orkar inte följa med. Så jag, älskling och lillebror myser här hemma istället. Framför fotbolls-EM.. Nu spöregnar det ute, men det känns ändå som sommar. Att man kan vara ute på altanen under taket, även fast det regnar, och man fryser inte, och det luktar sommarregn. Då är det sommar! Ha en bra kväll, kram!
Lite bilder från igår!

2012-06-09
13:26:19

NEWKID?
Jag kom precis på att jag kanske såg newkid igår i Stockholm. Isånnafall coolt! Vi satt inne på mcdonalds vid globen, sen kom det in en enormt snygg kille. Och jag sa såklart det till Emil, då sa han, det ser fan ut som newkid! Satt och glodde på honom tills han gick ut, bara för att jag kunde. Jag följer honom på facebook så nu såg jag att han var där i globen och tittade på Nicki Minaj. Så det var fan han! Bara så att ni vet, jag kanske såg newkid igår ♥


2012-06-09
11:15:35

HEJ OCH GODMORGON

Hej och godmorgon! Vi vaknade upp i älsklings sköna säng för en timma sedan ungefär. Sen har vi ätit frukost och sen gick vi tillbaka till sängen och gosade lite till <3 Nu ska vi snart åka hem till mig, farmor och farfar skulle till oss i Rejmyre så det är därför vi åker redan nu! Klockan 14 ska vi kolla på match, och sen får vi se vad som händer mer! Ska försöka blogga så mycket som möjligt dag. Hoppas ni får en bra lördag iallafall. Massa pussar!


2012-06-08
17:37:45

STEKER I HUVUDSTADEN!


2012-06-08
14:17:11

MOT STOCKHOLM

Hej! Nu påbörjar vi resan mot Stockholm. Anledningen till att jag ska dit är att Emma och en kompis ska på konsert och Emils pappa ska skjutsa dom. Då ska vi följa med och hitta på någonting där, vad har jag ingen aning om. Ska vila lite nu så får vi se om det kommer mer inlägg från älsklings iPhone under eftermiddagen. Puss!


2012-06-08
13:00:00

VECKANS HISS OCH DISS
Hiss- Sommarlov om 6 dagar!! Ska bli så himla skönt att slippa skolan i över 10 veckor, bara njuta av sommarmornar, sommardagar och sommarkvällar. Var vore ett liv utan sommar? Jag och många andra har väntat på sommaren i ett halvår nu. Äntligen är den här och snart har vi sommarlov ♥
Jag i somras

Diss- Vädret just nu. Fast det håller på att bli bättre och varmare, så jag borde inte klaga! Annars finns det inte så mycket att dissa denna vecka. Jag är bara oerhört glad och har sommarlovskänslor i hela kroppen! Ska få ett fint sommarlov med älskling ♥
Sommarbild tagen hos farmor och farfar i år

2012-06-07
20:37:32

JAG KAN PROVET!
Jag kan provet!!!!!!!!!! Det är bara en sak som är enormt krångligt och något som jag inte ens behöver kunna egentligen. Det handlar om celldelningar, mitos och meios. Så himla onödigt. Jaja, nu hoppas jag att det går bra imorgonbitti. Ni vet redan vad som hänt i mitt liv idag, sjukgymnast och väldigt slappt eftersom jag missade idrotten och sen blev det ingen svenska. Ska ta och gå och packa väskan och fixa lite nu, imorgon efter skolan ska jag åka till Stockholm, fråga mig inte vad jag ska göra där. För det vet jag inte, hahha. Kommer hem sent därifrån imorgonkväll iallafall, och då sover jag hos emilis ♥
Såhär såg jag ut idag! Tog lite fina bilder när jag satt och väntade på familjen. Strumpbyxor, klänning/tunika från h&m, converse och solbrillor!

2012-06-07
15:31:38

SKRIVIT FILMRECENSION
Heeej! ♥ Sitter nere i datasalen framför en dator. Vi slutade för 1 och 1 halv timma sedan, men jag ska träffa mamma och handla med henne så jag är kvar här. Har skrivit klart en filmrecension precis, så det är bra att jag stannade kvar så den blev klar! Förut var jag oss sjukgymnasten, sjukt skönt att att gå dit mitt på dagen och bara lägga sig och få lite massage, hihih. Somnade typ när jag låg där, sjukt skönt. När jag kommer hem måste jag plugga det sista för imorgonbitti har jag prov, och ni vet vad jag har sagt om det. Måste få ett bra betyg! Därför får vi se om det kommer upp något inlägg eller inte sen. Nu ska jag gå upp, gå på toa och lite så. Sen ska jag knalla iväg mot brottarlokalen. Puss!

Har skrivit recension om dom här människorna. Så söta! Älskar hur många lingon finns det i världen ♥

2012-06-06
18:00:00

PLUGGAR IHJÄL MIG

2012-06-06
16:38:01

LÅNGKLÄNNINGAR
Förra året och fram till nu så har jag tyckt att långklänningar är skitfult. Men det är faktiskt inte så fult som jag tror, det är riktigt snyggt! Det måste vara enormt skönt att gå runt med långklänning också, luftigt och svalt. På lager 157 finns det 3 enkla långklänningar för endast 150 kronor. Skulle iallafall vilja prova en och se hur det ser ut! Det är nog väldigt skönt till sommaren.

2012-06-06
11:18:21

SVERIGES NATIONALDAG
Hej underbara läsare! Idag är det sveriges nationaldag som ni vet, jag tycker inte det är något märkvärdigt med det. Det är en dag som alla andra, fast att vi är lediga, som dock är ganska skönt! Sitter hemma hos älskling nu, vi vaknade för en liten stund sen. Igår hade vi en mysig kväll på allsång på slottet, ont i ryggen och benen, men så är det. Vi fick en hagelskur över oss, men sen vart det faktiskt en väldigt fin kväll. Tog lite bilder som jag lägger upp senare! Och filmade också, som du mormor ska få se ♥ Hahha! Idag ska vi inte göra något speciellt, jag ska åka hem om ett par timmar. Och direkt när jag kommer hem måste jag sätta mig och plugga, får jag ett bra betyg på det här provet höjer jag mig till VG i den biologikursen. Så jag vill verkligen det! Pusshej ♥

2012-06-05
17:23:09

MINIGRISAR
Tja! ♥ Sitter här och vräker i mig en krämbulle, gott men onyttigt! Äter alldeles för mycket just nu, och snart får jag äta godis igen. Inte bra, hehe! Fick tillbaka gårdagens matteprov idag, vart sjukt glad för att jag fick G. Skönt att slippa göra om ett prov till innan sommarlovet känner jag. Det var många som fick IG, så jag är nöjd med mitt G. Har även kollat klart på hur många lingon finns det i världen, och börjat med recensionen. Och sist men inte minst så jag har jag fixat lite hos minigrisarna. Dom vart super glada, vi gömde lite knäckebröd (som dom älskar jätte mycket) så dom fick något att leta efter. Och så gjorde vi även lite andra saker hos dom, och en gris bet mig om ni ville veta. Dummis! Nu ska jag lägga på lite puder och sen gå på allsång på slottet och kolla på David Lindgren, Markoolio och Torsten Flinck, haha puss ♥
Så enormt söta!
Puss!

2012-06-04
19:01:29

INNE EFTER EN CYKELSVÄNG
Precis kommit in efter en promenad med mamma. Eller promenad och promenad, jag cyklade och hon sprang. Vi hade tur för nu började det precis spöregna. Snart ska jag hoppa in i duschen! Haft en helt okej dag, snart är det sommarlov så jag står ut i ett par dagar till. Har inte så mycket intressant att skriva idag, ska gå och duscha nu och sen plugga. Hej! ♥

2012-06-04
08:23:08

GRATTIS HANNA!
Jag glömde helt bort att blogga igårkväll, hade inte en tanke på det. Var helt upptagen med att göra matte, biologi och klockan 21 bigbrother final och kladdkakemys med lillebror! Hanna vann och jag blev superglad för hennes skull ♥ Jag blev glad förra året när Simon vann, men nu blev jag glad på ett annat sätt. Jätte roligt för henne och man trodde inte att hon skulle vinna i början. Tråkigt att det är slut, det har gått så himla fort. Det känns som att alla gick in precis. (Jag vet, jag är världens största big brother fan! Haha) Nu är jag i skolan och ska gå upp till herjedalen och plugga lite. Ha en bra dag, puss ♥


2012-06-03
15:40:58

I WANT A BEST FRIEND

2012-06-03
11:39:18

SÖNDAG
Hej! Känner att jag sov väldigt länge idag, ända till 10:45. Skönt! Nu sitter jag i soffan med bror och chillar, vi kollar lite på big brother och är super taggade inför finalen ikväll! Enormt tråkigt att det är slut, för det är typ det bästa som finns. Haha! Ska iallafall bli spännande att se vem som vinner, det står mellan Amandus och Hanna tror jag. Annica har inte en chans. Idag ska jag träffa Emilia, och så måste jag göra matte. Jag går helst inte utanför dörren idag för det är svinkallt. Ha det bra, puss! ♥

2012-06-02
18:29:39

FIRAT MORFAR
Dålig uppdatering idag, men jag har inte varit hemma så mycket. Bara på förmiddagen! Kollade på fotbollsmatch med Emil och Emilia, det sög för det var så himla kallt. Så Emilia och jag gick hem till mormor ganska snabbt. Påvägen dit såg vi ett enormt stort djur, men väldigt långt bort. Vi kom fram till att det kanske var en älg, björn eller en mamut! Väl hemma hos mormor, så firade vi morfar med glass och tårta. Nu fryser jag och ska mysa framför tvn hela kvällen (utan älskling, vilket inte händer så ofta på en lördag), klockan 20 är det kvällen är din och Eric är med ♥ Trevlig lördagkväll, puss!
Jag, min bror och 3 kusiner. Sötisar!

2012-06-02
18:19:37

FINA FINA ERIC
Jag längtar efter att rixfm ska släppa artisterna till rixfm festival i Norrköping och Linköping. Jag måste få se dig i sommar!
Du kommer göra min kväll, pågrund av kvällen är din. ♥
Förstår inte hur man kan vara så fin.. hhihihihi

2012-06-02
12:04:02

2 JUNI OCH 10 GRADER...

Hej på er fina underbara läsare! Håller på och plockar upp lite i rummet, det ligger kläder på hela skrivbordet men jag orkar fan inte hänga upp det i garderoben. Mamma har lagt in alla mina sommarkläder i mitt rum nu också, så det ligger över hela skrivbordet om man säger så! På tal om sommarkläder, det är ingenting vi har någon användning av nu direkt... 2 juni och 10 grader, aaaahdkfkk! Äsch, värmen kommer nog snart, eftersom jag läst att vi ska få en kanonsommar. Den kommer nog lagom till sommarlovet! Samtidigt som jag städar lyssnar jag på världens finaste Eric, då går allt mycket bättre <3 Klockan 14 ska vi till reja och kolla på match och sen fira morfar. Ha det bra, kram!


2012-06-01
21:08:17

FREDAGSMYS FRAMFÖR LET'S DANCE


2012-06-01
14:23:20

HELG!

Påväg hem nu, mamma har varit i stan och handlat. Skönt att komma hem tidigt, + att det är fredag!! Vilket innebär fredagsmys ikväll med let's dance final. För att beskriva dagen, matten gick åt helvete, jag och nationella prov alltså... Och Erik åt upp mina yougurtbananer. Bra dag!


2012-06-01
08:37:37

MATTE NATIONELLT HELA DAGEN
Godmorgon! ♥ Kom precis till skolan och börjar om 45 minuter. Nån kompis kanske är där uppe, men jag var tvungen att sätta mig och blogga lite först! Inatt sov älskling hos mig, och det är alltid lika skönt att åka buss med honom på morgonen. Då kan man sova på hans axel ♥ Eftersom jag börjar 09:15, så gick jag av med honom i norr tull, sen gick vi till ica för att köpa lite gott till mig. Har ju nationellt prov i matte hela dagen, så jag behöver lite för att hålla mig vaken! Det blev en redbull, bananer med yougurt (naturgodis) och physalis eftersom det var billigt. Nu klarar jag nog dagen, vi får se när jag slutar! Hoppas ni får en super bra fredag, kram!