Lev varje dag som det vore den sista

2012-11-30
15:29:32

HELG IGEN
Hejsan! Då var det helg igen, men morgondagen kommer bestå utav skola även fast det är lördag. Det är öppet hus och min klass ska stå i affären i växthuset och sälja julblommor o.s.v för det ingår i en kurs vi har. Börjar klockan 10! Och affären öppnar klockan 11 om ni vill komma och köpa en julstjärna, hihi :) Annars har dagen fått fort, har bara haft svenska sen fick vi åka hem och jobba på sista lektionen så det måste jag göra när jag bloggat klart! Är hemma hos älskling nu och har precis städat hans rum, kan inte vara i ett stökigt rum så var tvungen. Han är fortfarande på sin praktik men han slutar om en halvtimma typ. Ikväll ska älskling och jag titta på x-factor, äta godis och ben & jerrys! Sover här inatt så att jag kommer in till skolan imorgon, Kram ♥

Kört på mysstilen idag, faktiskt inte orkat bry mig om hur jag sett ut. Flottigt hår och mjukisbyxor, det är alltid fräscht! Haha! 

2012-11-29
19:04:00

29 NOVEMBER 2012
Hej! ♥ Har ni haft en bra dag? Min dag har varit OK, mår sjukt dåligt över svenskan. Klarar inte av det! Ångrar så mycket att jag ens valde svenska 2. Det är för SVÅRT och MYCKET för mig! :( Och jag kan inte prata men läraren för jag förstår mig inte på honom ändå och jag kommer bara börja gråta...... Orkar inte bry mig, hoppas jag får IG (eller nae, skoja, får väl kämpa på även fast det inte går) Sen så har jag börjat skriva om en hundras, såklart valde jag cavalier. Slutade lite innan 16 och åkte då bussen med Erik till söder tull och träffade Hugo och Albin. Roligt att få sällskap hem, då får man iallafall skratta lite, knäppa ungar alltså. Som ni vet så skrattar jag åt allt Hugo säger, och Abbe är likadan så då skrattar jag dubbelt så mycket. Jag har nog dålig humor tror jag,... Nu ska jag plocka upp adventsljusstakar och stjärnor, juuuul snart! ♥
Söta killar i bussen, på första bilden ser bara Abbe allmänt söt ut och Hugo ser allmänt tokig ut. På andra bilden leker dom att vi är i ett flygplan och att vi ska göra en fin landning, haha helt normala! 

2012-11-28
19:35:27

SAADE, SNÖ OCH PORTKOD
Hellu! ♥ Har kollat på lite klipp från när Eric var med på vakna med the voice imorse, jag var typ desperat imorse för att jag inte kunde kolla på det. Har sätt två klipp nu men jag vill se aaaaalllt! Varenda sekund! Imorgonbitti gästar han rix morgonzoo så då tänker jag fan lyssna även fast jag har lektion! Och idag släpps pop explosion DVD:n, önskar mig den i julklapp så jag tror mamma får ta och köpa den annars kommer inte jag få någon. Jaja, nu tänkte jag kolla på portkod, har inte sätt dom sista avsnitten! 

Helt galet vad det har snöat idag, i Norrköping la det sig knappt på marken först, men sen började det lägga sig. Sen när jag kom hem blev jag helt förvånad för det är så himla mycket mer snö här i Rejmyre än i stan. Typ trippelt så mycket, Det är bara ett tunt snötäcke i stan, medans det är över en decimeter i Rejmyre. Vilket betyder att det är liite mysigare här ute i byn ;) 

2012-11-28
13:07:58

WAKING UP ON CHRISTMAS MORNING
Tänkte ta och skriva av mig lite om min fruktansvärda längtan till jul! Jag är en sån person som verkligen älskar julen, jag tycker det är höjdpunkten på hela året. Okej, sommarlovet är ju alltid bäst. Men julen är den bästa högtiden, det är den högtiden som verkligen är speciell för mig. Tänker alltid på julen när jag ska sova, då inte själva julafton, utan dagarna innan, och jag blir glad i hela kroppen (javet, jag är knäpp). Alla förberedelser, julbak, pepparkaksbak, glögg, allt mys, allt julpynt, jag är helt överlycklig under nästan hela december. Jag är också en sån som inte kan bryta traditioner, jultraditioner som jag gjorde när jag var mindre måste göras nu med! Julgranen måste kläs två dagar innan julafton (förr klädde vi den den 23:e, men jag tycker det är sent så den traditionen har vi faktiskt ändrat) Och 2-3 dagar innan jul ska mitt rum julstädas, varenda dammråtta ska bort och varenda jäkla tomte ska upp i mitt lilla tomteland på hyllan (som jag har haft i alla mina år) Och min egna julgran ska kläs (Hugo och jag började ha riktig egen gran för 2-3 år sedan). Okej, ni orkar inte läsa allt det här för ni bryr er inte, men jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, haha. OCH jag hatar folk som säger jul om en månad, det är JULAFTON om en månad. För mig är det jul efter första advent! Så därför längtar jag väldigt mycket tills på söndag. Första förberedelsen sker på torsdag då vi ska sätta upp stakar och stjärnor (ja, jag har till och med planerat ett datum då vi ska göra det) Nu orkar jag nog inte skriva mer, längtar sååå dant och nu ska jag lyssna på julmusik. OCH FÖRRESTEN, OM JAG SER EN FALLANDE STJÄRNA UNDER DOM KOMMANDE DAGARNA SÅ SKA JAG ÖNSKA ATT JAG VILL HA MASSA SNÖ SÅ SNART SOM MÖJLIGT OCH ÄNDA FRAM TILL JUAFTON! (Och nu snöar det massor och jag hoppas det ligger kvar, skrev det här för två dagar sedan)
Ni är bäst om ni orkar läsa ♥
Så fin bild, känslan att komma upp på julaftonsmorgon och höra Hasse Andersson- När juldagsmorgon glimmar ur högtalarna (en tradition) och se att det ligger paket under granen. Och sedan sätta sig vid köksbordet med levande ljus och äta macka med julskinka och senap! (Min bror är precis likadan som mig, vi är nog dom syskonen som älskar jul mest utav alla barn, jag vill alltid vara ett barn på julen♥ ) 

2012-11-28
10:38:36

SÄLLSKAPSDJUR
Heeeeeej! ♥ Jag är super mega trött, men jag börjar piggna till nu igen. Var jätte pigg imorse när klockan ringde. Hungrig är jag också, och det är god mat idag så jag och Amanda längtar!!!! Har iallafall sällskapsdjur nu och har precis kollat på en film om hundar, har även pratat betyg och jag fick C på en sak och det gör mig nöjd! Ute snöar det och jag hoppas att det kommer ligga kvar, har sätt på facebook att det är massvis med snö i Rejmyre, men här i Norrköping är det ingenting. Har ett inlägg i utkast som jag publicerar senare! 

2012-11-27
19:21:00

RISGRYNSGRÖT OCH ANSIKTSMASK

2012-11-27
15:47:21

HEMMA TIDIGT!

Hej! Kom precis hem, känns jätte konstigt att komma hem såhär tidigt. Aa, fyra är jävligt tidigt för mig. Träffade iallafall brorsan i norr tull sen åkte vi tillsammans hem. Så skönt och roligt att ha sällskap hem, speciellt med Hugo, haha! Nu ska jag äta soppa sen bara chilla och försöka göra läxor. Bloggar senare igen!


2012-11-26
18:27:13

TILLBAKA I SKOLAN
Hej! ♥ Då var man tillbaka i skolan igen, ganska så skönt faktiskt! Det som inte är så speciellt skönt är att jag måste gå upp klockan 6 igen och åka med den tidiga jobbiga bussen med massa skrikande småungar. Haha, den bussen klockan 9 är sååå mycket skönare! Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, har haft personlig försäljning hela dagen. Och klockan 11 kom mamma och hämtade mig sen så följde jag med Lizzie till veterinären. Han sa att det var i knät hon hade ont i, han trodde inte att det var allvarligt, men hon fick en medicin för inflammation och smärtstillande. Vi ska ringa igen på fredag, om det visar sig vara allvarligare måste hon kanske operera. Men han trodde inte det, får hoppas det blir bra.. Men bara hon vilar, det är ju inte så lätt för en sån busig liten vovve! Nu ska jag snart äta risgrynsgröt, längtar ännu mer till jul, hehe! 

2012-11-25
19:12:24

DUSCHAT MED LIZZIE
Har precis kommit upp med Lizzie från duschen, hon vill inte vara ensam här uppe så tog med hennes bädd ner och tänkte att hon kunde ligga utanför och sova. Men nej, hon skulle med in i duschen, så hon var också blöt sen. Haha, nu har vi torkat och kammat oss. Familjen har kommit hem till oss nu, dom har som sagt varit på cup hela dagen! Men jag och Lizzie har haft en en bra dag tillsammans ♥

2012-11-25
15:07:34

MIN HUND GILLAR JULMUST
Ja, hon gör faktiskt det. Eller hon tror att hon gör det. Det slutade med att hon blev så ivrig att smaka att hon tömde ut det över hela golvet. Och Hugo var såklart där med kameran! 

2012-11-25
12:42:20

PIZZAMYS MED ÄLSKLING


2012-11-25
10:45:15

25 NOVEMBER 2012
Hej! Skrev ett inlägg från en iphone igårkväll, men det går ju bara publicera ibland så det gick inte igår. Så att ni vet! Nu sitter jag och älskling och äter frukost, vi är ensamma hemma hela dagen för resten utav familjen är på cup och åkte typ klockan 6 imorse.. Och vi måste vara hundvakt! Men han åker runt 13:30 så då tänkte jag få hit Emilia eller så kommer vi till henne. Annars så skulle jag behöva göra massa skolsaker, har så mycket skit i svenskan och även engelskan från förra året som jag har F i.... Och imorgon blir det som sagt skola igen efter nästan 4 och en halv vecka ledigt därifrån! Ska bli skönt att komma dit igen faktiskt! 

Bilder från igår då Zorro och Lizzie fick träffas för första gången, det gick bra förutom att stora Zorro råkade sätta sig lite på Lizzie så hon skrek till. Efter det kunde hon inte stödja på ena bakbenet, men nu är det bättre tror jag! Får hoppas vi inte behöver åka till veterinären igen (hon var där och vaccinerades i onsdags)  

2012-11-24
13:56:20

JULLÄNGTAN!


2012-11-24
10:38:02

GODMORGON

Hej! Sitter och äter frukost nu och ska snart klä på mig. Vi ska åka till mormor så Lizzie och Zorro ska få träffas. Hon kommer bli livrädd för den där stora hunden, men dom måste ju träffa varandra. Snart är det julafton och då måste dom vara kompisar! Bjuder på en bild på min kisse som är mätt efter att hon fått en ostskiva av mig, hehe!


2012-11-23
19:14:42

SISTA PRAKTIKDAGEN
Hej! Då var denna praktik period också slut, herregud vad fort det går. Minns första måndagen som det var igår, förstår inte hur 3 veckor kan gå så himla fort. Snart är det julafton! Snart är 2012 slut! Snart är jag 40 år, haha nerå. Idag har jag knappt gjort någonting, onödig dag, men fick sluta runt en timma tidigare så det dög. "Köpte" med mig lite saker hem till mina djur, en sak till varje djur, ska jag köpa till vovven så måste jag ju köpa till alla. Sen när jag skulle betala så bara slängde hon ner allt i påsen och baah varsågod, aa, jag fick det gratis! Då blev jag glad, skulle ha tagit ett ben också till Lizzie som jag egentligen också ville ta ;) Nu ska jag snart äta tacos, härligt med myshelg hemma ♥
En sak till hunden, en sak till katterna och en sak till marsvinet. Köpte även en "minireflexlampa" som det står arken zoo på, den ska Lizzie ha på sig när vi är ute och går! 

2012-11-21
18:41:02

BADAT EN CAVALIERVOVVE
Hej! Kom precis hem till älskling, tänkte bara blogga lite om min dag sen ska jag gå och duscha! Dagen har gått fort även fast det inte finns något vettigt och viktigt att göra nu. Så därför behöver jag inte skriva alla småsaker som jag har gjort idag, jag har iallafall fått bada en hund vilket var jätte kul! Var med och klippte den innan också sen så fick jag bada den. Det var en cavalier som såg ut precis som Lizzie fast mycket större! Nu ska jag gå och duscha, kram ♥
 

2012-11-21
13:23:00

EN SAK ATT LÄNGTA TILL
Nu har jag en sak att längta till, drar till Stockholm den 8 December med dom här snygga brudarna. Ska faktiskt bli väldigt roligt att åka iväg och bara chilla runt i Stockholm och ha allmänt roligt. Det är så himla mysigt där i adventstid också, ska passa på att köpa dom sista julklapparna! 
Förra året när vi var i där ungefär samma tid

2012-11-20
21:23:01

LJUSPARTAJ
Hej på er! Har precis duschat av kroppen lite snabbt, eftersom jag har tonat hår så vill jag inte tvätta håret för ofta. Så det räcker med var tredje dag, det är ju inte bra att tvätta håret för ofta heller. Och mitt hår blir inte alls flottigt fort, det är typ som nytvättat fast att jag tvättade det i söndags. Jaja, nog om mitt hår! Idag har jag städat hos fåglarna, packat upp massa varor, gett c-vitamin till marsvinen och slutligen så packade jag hö. Sen slutade jag lite tidigare, klockan 17! Nu har mamma haft ljusparty så det har varit fullt hus här, hon fick över 1000 kronor att välja varor för, bra! Nu ska jag bara ligga i soffan tills jag ska gå och lägga mig! 

2012-11-19
19:19:38

MIN DAG PÅ PRAKTIKEN
Hej! Imorse ville jag bara dö typ, var så jäkla trött och ville verkligen inte åka! Speciellt inte när jag såg Hugo och Lizzie ligga och mysa i soffan... Men man måste ju och dagen blev ändå ganska bra! Blev jätte glad när jag såg att dom fått in 4 små marsvinsbebisar, har väntat på det i 2 veckor nu. Dom är så söta att jag blir helt galen, haha. Annars idag så har jag städat burar hela dagen och gett c-vitamin till bebisarna. Sen klockan 17:30 kom mamma, Hugo och Lizzie och hämtade mig, men först klippte vi Lizzies klor och det gick hur bra som helst. Nu sitter jag i soffan och äter köttbullar, coleslaw och risifrutti (manna) Kraam! ♥

2012-11-19
08:58:14

MOT PRAKTIKEN

Ska gå till bussen nu för att åka till praktiken. Skulle hellre ligga hemma i soffan, så jävla trött!!!!!!


2012-11-18
11:06:05

SÖNDAG

Hellu! Har precis ätit frulle, egentligen skulle vi ha varit och tittat på innebandy nu. Men den blev inställd, gör inte mig något dock! Idag kommer mamma eller pappa och hämtar mig runt klockan 13 tror jag. Då ska jag åka hem och gosade med min vovve och ikväll ska jag träna med mamma. Kramis!


2012-11-17
22:05:27

MYS FRAMFÖR EN FILM
Nu har jag poppat popcorn, fyllt på ett glas med julmust, och nu sätter älskling på en film. Mys i sängen med hemmabio eftersom det inte blev någon bio igår. Älskar dig! ♥

2012-11-17
13:31:12

KUL LISTA MED SJU BILDER
Någon du aldrig vill förlora- min pojkvän och min familj

Gammal bild på mig, mamma och hugo när vi var i Tunisien tror jag 

Någon du alltid har roligt med- min knäppa bror som ALLTID får mig att skratta


Den du har mest oförglömmliga minnen med- Känner att jag behöver ha med Emilia här någonstans, här får hon stå! Vi har ju jävligt mycket konstiga minnen genom åren kan jag ju säga, haha

Oooooh, glömmer aldrig, haha

Någon som betyder mycket- mina fina och underbara kissar som jag haft i många många år nu, älskar er så mycket att jag inte vet vad jag ska göra när ni lämnar mig ♥ (såklart finns det många fler som betyder mycket för mig, men för att inte ta samma personer på allt så får det bli katterna här) 
 
Dig själv för länge sedan- 

Den äldsta jag kan hitta från den här datorn, tog den från mitt profilalbum på facebook
 
Någon du spenderat mycket tid med- min älskling

2012-11-17
11:09:37

CHILLAR
Hej och godmorgon! Sitter i älsklings säng med hans vovve just nu. Igårkväll tittade vi på Ted, alla som sätt den har skrivit på facebook att den är så hiiimla bra. Men fy vad dålig den var! Ville bara att den skulle ta slut, den blev väl lite bättre i slutet men annars sög den riktigt ordentligt. Så, mamma, ni behöver nog inte se den. Idag ska vi inte göra något speciellt, jag ska titta öppettiderna på biblioteket för jag skulle behöva gå och låna en till trååkig bok till skolan som ska vara utläst den 29:e tror jag. Men det struntar jag i, tänker läsa ut den när jag känner för det. Hatar svenska 2! Annars så ska jag försöka blogga ordentligt, har ett förberett inlägg i utkast som jag lägger upp senare! Kram ♥
Saknar redan min valpis där hemma, går inte att vara ifrån henne mer än 24 timmar 

2012-11-16
17:20:08

HELG HOS ÄLSKLING

Hej! Kom precis hem till Emil. Jag fick sluta TVÅ timmar tidigare idag, så jävla glad blev jag! Gick då och köpte gottgott till kvällen, ska mysa galet mycket med min älskling ikväll. Vi skulle egentligen på bio klockan 21:30, men det gick ingen buss hem förrän klockan 2 på natten så det blev inget. Istället ska vi mysa framför x-factor med godis, popcorn och julmust och sen kanske en film. Hörs kanske senare igen! Måste ta igen massa uppdatering i helgen, lovar ;) Och som rubriken lyder så tillbringar jag helgen här, kommer sakna min vovve!


2012-11-14
20:39:32

AVUNDSJUK
Hej! ♥ Ikväll är mamma och jag ensamma hemma, Hugo och pappa är på sverigematch i stockholm och ska bo på hotell, vilket jag tycker fuskigt! Jag vill också titta på Zlatan och bo på hotell!! Jaja, får nöja mig med mys med mamma och Lizzie i mamma och pappas säng inatt istället.
Idag har det varit ganska mycket att göra, kommit massor med varor, bland annat till kampanjen. Så har pakat upp massor och fixat till kampanjen som börjar imorgon! När jag slutade gick jag till ica och skulle köpa revbenspjäll till mig och mamma, men det fanns inte! :( Nu ska vi titta på matchen, skulle inte sitta fel med lite popcorn.. 
Mörka bilder tagna i bussen förut, kunde inte ha blixt för då skulle busschauffören undra vad jag höll på med (det var bara vi två i bussen och vi stod still i vistinge!)

2012-11-13
20:44:33

13 NOVEMBER 2012

Godkväll! Får väl slänga in en inlägg när jag ändå ligger med Emils mobil i handen. Är iallafall hemma hos honom nu och ska sova här inatt som ni kanske förstår. Så jag får sova ända till 9 imorgon!! Idag har jag packat MASSA hö, och gjort det fint där, och dom sa att jag var jätte duktig, hihi ;) Sen så har vi förberett till kampanjen som börjar på torsdag. Det var det jag hade att säga, förresten, när vi gick hem förut så fick jag syn på att dom tänt huset uppe hos Emil. Lite tidigt kanske, det är ju lixom första advent om typ 3 veckor. Jaja, dom får mig att få julkänslor iallafall! Kram!


2012-11-12
21:16:59

MITT NYA HÅR
Mitt nya hår ett tag framöver! Det är ju en toning så det försvinner ju så småningom, och det gör att håret får lite mer glans! Jag var fullkomligt livrädd igårkväll när jag hade det i håret, för det såg rosa ut, men sen blev det bara mörkare och mörkare som tur va. Och jag blev riktigt nöjd! Sen till våren ska jag slinga det igen, ljust på våren/sommaren, och mörkt på hösten/vintern! 

2012-11-12
19:54:04

ÄTA OCH DUSCHA

Hej! Ska bara äta lite pannkakor och duscha av kroppen lite, sen lägger jag upp lite fjortisbilder där ni ser hur håret blev. Annars har dagen varit bra faktiskt, den gick ovanligt fort! Jag hittade en liten ödla när jag sopade golvet så den fick en liten box, hihi det var kul faktiskt, hoppas den överlever! Tog kort men dom får komma upp en annan dag för jag har dom inte här nu. Hörs snart!


2012-11-11
19:42:56

HJÄLP, DET BLIR ROSA!


2012-11-11
18:00:03

HOS FARMOR OCH FARFAR

Hejhej! Sitter hemma hos farmor och farfar just nu med halva släkten. Lilla Lizzie är med för första gången och det går jätte bra! Tror faktiskt att vi ska åka hem snart, när vi kommer hem tror jag att jag ska tona håret typ rött. Lägger upp bild ikväll eller imorgon! Får se hur det blir! Hörs senare :*


2012-11-11
11:51:32

UTEBUS
Lizzie badade ju igår, och nyss var Hugo och jag ute och busade med henne. Vilket resulterade i att hon blev väldigt blöt och smutsig, så nu har vi tvättat hennes tassar och mage, bushund! Vi ska till farmor sen så då måste du vara fin ♥

2012-11-10
19:30:11

NYBADAD LITEN FLICKA
På collaget nedanför ser ni en nybadad liten flicka, tror att hon tyckte det var lite skönt faktiskt, så arg blev hon inte på oss iallafall.. Satt helt fint och snällt när vi schamponerade henne, snälla vovve ♥ Nu ligger hon torr och lurvig i soffan under en filt och sover. Och vi ska äta kycklingpaj, hoppas ni får en mysig kväll vad ni nu gör, festar eller myser framför tv, jag väljer hellre det andra alternativet. Hehe! 

2012-11-10
14:03:53

GRYM TJEJ
Awa%20Santesson-Sey%20-%20M%C3%A5ndagsbarn
 
 

2012-11-10
10:20:04

MYSMORGON MED MINA ÄLSKLINGAR
Godmorgon! Hade ingen ork till att blogga igårkväll, så jag sket i det. Kollade iallafall på xfactor hela kvällen och myste, älskling och jag kom hem runt 19 och då åt vi tacos. Nu har jag precis vaknat med mina två älsklingar, Emil och Lizzie. Idag är vi ensamma hemma till klockan 15 iallafall, vilket betyder att vi är hundvakt. Vi har tänkt att hämta pizza sen får vi se vad  som mer händer idag! Love you, Kram ♥

2012-11-09
08:25:02

VILL INTE UT!

Sitter och äter frukost just nu, det är -4 ute och jag känner att jag inte vill gå ut genom dörren. Vill bara vara hemma hela dagen, jaja, det är väl bara att köra på. Önska jag fick sluta 17 iallafall, ska försöka fixa det så jag hinner med en annan buss. Hoppas ni får en bra dag, kram!


2012-11-08
20:10:51

MYSER MED BÄÄÄBIS
Tjabba! ♥ Har precis ätit lite kvällsmat, och nu äter jag godis, hihi var tvungen att smaka några ur helgpåsen mamma köpt! Orkar faktiskt inte skriva vad jag gjort idag, har inte gjort så mycket förutom att plocka upp varor och gjort strutar av hundgodis, vilket faktiskt är ganska kul! Men jag känner att det räcker med en vecka till efter den här, ska dock vara där i två veckor till, det blir föööör långtråkigt... Det var roligare på doggsen i våras, men det är kul att känna på hur det är i djuraffär också! 
Bäääbis och jag just nu

2012-11-07
19:47:52

7 NOVEMBER 2012

Hej! Sitter i älsklings säng och bloggar från hans mobil. Super mega trött och idag känns det som att jag har jobbat hårt. Städat hos kaninen, gosat med dom nya hamstrarna, packat upp varor, kollat så att alla prislappar till hund och kattfoder satt där dom skulle o.s.v väldigt väldigt rörigt! Gosat lite mer med hamstrarna och sen stängde vi. Nu ska jag titta på nya avsnittet av portkod!


2012-11-06
20:38:58

TRÖTT
Hej! ♥ Sitter just nu i soffan och har "ätit", är inte så värst sugen på mat känner jag. Nu ska jag bara chilla galet i soffan! Dagen började med att göra alla morgonsysslor med djuren, ge mat och vatten och fixa lite. Sen packade jag upp massa varor, jobbigare än vad man tror! Stora jäkla hundmatpåsar på 15 kg, aj min rygg! Sen gosade jag med en jätte gullig vovve och därefter packade jag hö och halm, sjukt tråkigt, haha. Och sista timmen ägnade jag åt att göra rent pumparna i akvarierna. Nu ska jag som sagt chilla, inatt ska jag ha Lizzie för mamma jobbar, och imorgon sover jag hos älskling! 

2012-11-05
20:07:06

FÖRSTA DAGEN PÅ ARKEN ZOO
Hej! Kan börja med att säga att det kommer bara bli ett inlägg per dag i tre veckor. Hinner inte mer, blir bara en liten uppdatering om vad jag gjort under dagen på kvällarna. Kommer lixom hem från praktiken 19:15... Idag kom jag iallafall dit klockan 10, hon visade mig runt lite o.s.v.. Fick en tröja som jag ska ha på mig som det står arken zoo och något mer på ryggen på. Det var en till praktikant där som också började idag vilket kändes bra, så vi städade alla burar tillsammans. Det ägnade vi oss åt hela förmiddagen, sen blev eftermiddagen vääääldigt seg för det var så många kunder så vi kunde inte fråga dom vad vi skulle göra, för dom hade fullt upp. Men annars var det bra! Nu är jag hemma äntligen, hämtade Lizzie på mammas jobb precis, hon fick vara med på möte ett tag, hihi. Hon är så duktig ♥ Kram! 
Min tröja

2012-11-04
20:46:47

INGET ATT BLOGGA OM LÄNGRE......
Jag har absolut ingenting att blogga om, det går inte längre! Jaja, får väl slänga upp inlägg vid dom tillfällena då jag får någon idé. Förut var iallafall Ellie här, så Lizzie fick busa av sig rejält. Sprang som galningar gjorde dom! Nu är hon trött och sover som en stock. Jag har varit och tränat ikväll med mamma, tittat på solsidan och nu ska jag göra svenska. Praktik imorgon, taggad, typ. 
Bushundar!

2012-11-04
11:25:25

4 NOVEMBER 2012
Hejj! ♥ Idag gick vi upp ur sängen runt 10:30, det var väldigt skönt för jag har inte sovit såhär super länge på hela lovet. Slapp ta morgonpasset med hunden idag, hehe! Idag MÅSTE jag försöka skriva klart min uppsats om norska språket (kommer ALDRIG gå för det finns inget att skriva, svenska 2 är bara för mycket för mig) Sen så kommer nog Emils familj på besök, Lizzie ska få träffa en annan hund för första gången. Ellie och hon ska bli kompisar ♥ Sen ikväll ska jag träna och imorgon är det praktik som gäller, lite nervöst! 
Bild från Hugos och min fotorunda tidigt i höst

2012-11-03
14:25:34

PROMENERAT, NU PANNKAKOR
Har precis kommit in efter en lagom lång promenad med mamma, skönt när man väl orkar ta sig ut genom dörren.. Nu ska jag äta pannkakor med grädde och sylt, tjockiis! 
Tumblr_m66kkap9ke1qzybmvo1_500_large
Weheartit

2012-11-03
11:03:37

HALOWEENBAKELSE
Hej! ♥ Har varit vaken sen 9 ungefär, Lizzie har sovit hos mig inatt eftersom det bara var Hugo och jag hemma igårkväll. Så vi sov alla tre tillsammans i mitt rum! Sen så gick jag ut med henne klockan 9. Min älskling kom hem från en fest klockan 6 imorse, så han sover fortfarande och det kommer han säkert göra i minst 2 timmar till. Idag ska jag inte göra ett skiiiit, trååk! 
Haloweenbakelse som vi åt igår!

2012-11-02
19:41:46

MYSKVÄLL MED BRUUSCHAN
Hej jag heter Sofie och jag är dålig på att blogga för jag har inga bloggidéer.. Ikväll är jag ensam hemma med bror och alla våra djur, haha det är väldigt ansträngande för man måste hålla ögonen öppna exakt hela tiden, måste hålla koll på vart katterna är och vart hunden är och vad hon gör. Det är nu hon börjar komma igång här hemma, hon drog med sig min plattång i munnen nyss.... Iallafall så ska vi titta på x-factor (tagga one direction), äta kycklingtacos och så köpte mamma söta haloweenbakelser till oss förut. Mys på hög nivå! Nu ska vi börja laga mat, Lizzie ska säkert ligga på bänken då, för hon kan minsann INTE vara ensam, kram ♥

2012-11-02
13:17:04

4 SAKER
4 av mina favorit-tv-program
x-factor, 112 på liv och död, solsidan, ensam mamma söker + många fler!
4 saker jag gjorde igår
Vaknade, satt vid datorn, var ute och gick/busade med min vovve, väntade på älskling
4 saker jag längtar till
JULLOV & JUL, det är det ända jag längtar till just nu! 
4 favoritrestauranger
Olearys, mcdonalds, rejmyre pizzeria (kommer inte på någon mer, äter aldrig på restaurang förutom pizzerior o.s.v
4 saker på min önskelista
En träff med Eric Saade, eller varför inte en heldag med honom? Högsta drömmen jag har! 
Eric Saade, pop explosion DVD
En jul med massa snö, för en gångsskull!
Att min älskling får körkort snart så han kan köra mig vart jag vill! Hehe

2012-11-02
10:24:40

PROMENAD MED LIZZIE

Ute på promenad med Lizzie, hon är helt jävla galen, springer runt så jag knappt hinner med!


2012-11-01
14:48:28

VÄNTAR PÅ MIN POJKVÄN
Det blev ändrade planer idag, Maria är sjuk så det blev inget. Får ta det någon helg iställlet! Nu sitter jag hemma och gör INGENTING, väntar på att min fina pojkvän ska komma. Jag hoppas på att han är på sitt bushumör så han kan få mig att skratta lite, hihi ♥

2012-11-01
09:42:26

GOSIGA HUND ♥
Godmorgon! Hade en mycket trevlig och rolig kväll med kompisarna igår, vi åt super god mat och sen körde vi lapp i pannan. Sen följde vi Sanna hem sen gick vi tillbaka hem till mig och låg i min säng och skrattade och gosade med min hund. Idag är jag vaken tidigt, gick upp redan vid 08:20. Lizzie har sovit inne hos mig inatt, jag tror det måste vara den gosigaste hunden som finns. Hon ska ligga så hiiimla nära, tror att hon vill känna värme som hon fick från sin mamma ♥ Hon låg så nära hon bara kunde, med hakan liggandes på min hals. Underbara hund säger jag bara! Hon sov hela natten, och SNARKADE, så jag sov dock inte så bra. Och klockan 08:20 gick vi ut. Nu busar hon med sitt illergosedjur och jag äter frukost. Idag kommer mina andra kompisar, Amanda och Maria!