Lev varje dag som det vore den sista

2012-09-30
18:56:24

TOPPEN DAG!
Kom hem från kolmården för inte ens 1 timma sedan, har hunnit duscha och jag hinner bara skriva ett kort inlägg. Har ganska mycket att hinna med den här kvällen, har ett skolarbete att göra som jag knappt börjat på. Ska vara expert på en produkt imorgon som jag ska redovisa och berätta om. Och kunna svara på frågor som "kunderna" (klassen) ställer om produkten. Har knappt börjat, ska iallafall berätta om bareminerals (mitt puder, eftersom det är ett speciellt och bra puder för huden) Och så kan jag ganska mycket om det! Annars ikväll så ska jag försöka titta på djursjukhuset och X-factor samtidigt som jag jobbar. Bilder och mer om kolmården kommer en annan dag, har iallafall haft en toppen dag. Delfinerna kan man inte få nog av, såååå fina! ♥ 

2012-09-30
10:23:10

KOLMÅRDEN IDAG!
Godmorgon! Igår gick jag och la mig 22:30 och somnade som en stock, så jäkla trött på kvällarna. Emil och Hugo tittade på film till 00 sen kom älskling in till mig, fast jag märkte det knappt för jag sov som en stock. Nu äter vi frukost och ska snart åka till kolmården! Älskar kolmården och har velat åka dit länge, idag är det halva priset så vi passar på. Ska ta massa bilder, hoppas ni får en bra söndag. Kram! ♥
När vi var på kolmården med mormor och morfar

2012-09-29
21:07:25

RALLY HELA DAGEN
Hej och godkväll! Det har inte funnits internet i skogen, det är därför jag inte kunnat blogga! Jag har inte haft det så speciellt roligt iallafall kan jag ju ta och säga. Hatar rally, det kan vara lite småmysigt ibland, men idag när det hade åkt typ 70 bilar. Och jag insåg att vi skulle titta på över 100 stycken till, då fick jag lite panik. Ville hem! Men fick iallafall se pappa åka för första gången tror jag. Nu är jag iallafall hemma i Rejmyre igen, kom hem typ för 2 timmar sedan. Mamma och pappa är på fest så jag har lördagsmys med Emil och Hugo. Har precis duschat och nu ska vi kolla på karlsson på taket, haha! 
Vet ni vad vi ska göra imorgon? Åka till kolmården!! Jippie! 
Har fler bilder på min pentax, men orkar inte lägga in dom på datorn. Denna bild är tagen med älsklings iphone idag. Sorry att den är åt fel håll, men det går inte att rotera den! 

2012-09-29
08:06:21

MORGONMYS MED ELLIE

Godmorgon! På bilden ser ni lilla ellie som försöker väcka mig genom att slicka och bita mig i näsan. Nu ska jag klä på mig sen åka på rally, skoj... Om appen funkar så bloggar jag under dagen!


2012-09-28
16:52:39

KLAGAR PÅ ALLT

Hejhopp! Ligger i älsklings säng och äter godis. Har ingenting att göra så jag kanske ska göra lite skolarbete. Fast jag orkar ingenting just nu, imorgon ska jag på rally och det ska bli väldigt kallt och tråkigt. Känner att jag klagar på allt just nu. Datorn har fortfarande inte kommit och jag får panik snart. Hejdå!


2012-09-28
08:18:05

GODMORGONINLÄGG
Godmorgon! Hinner bara skriva ett kort godmorgoninlägg, börjar om 3 minuter. Har svenska nu ända fram till lunch, och då måste Isabelle och jag jobba på ordentligt. Phuu, jag är trött och vill hem till älskling nu! ♥ Vi hörs i eftermiddag, kram!

2012-09-27
20:22:43

BILDER FRÅN DAGEN OCH LITE TILL
Heej! Kommer blogga massa mer när jag får min nya dator, i skolan, mera när jag är hos Emil o.s.v. Det lovar jag! Om jag får den någongång, hon har skickat den men det finns ju folk som ljuger. Jag har betalat 900 kronor av den redan, och alla håller på och säger att jag blivit lurad och massor, så jag blir jätte orolig. Men den kommer nog, jag litar faktiskt på henne! Har varit och hälsat på farmor och farfar vid magnehulteån nu ikväll, annars har jag haft en bra dag och nu ska jag ta en liten kvällsmacka och ett glas oboy. Imorgon ska jag sova hos emil igen och på lördag ska jag på rally, inte speciellt roligt, men får väl ställa upp för pojkvännen ibland ♥ Får ta med mig lösviktsgodis så kanske jag klarar mig. Kram bästa läsare! 

Lite bilder från sällskapsdjurslektionen. Försökte klura ut en bra miljöberikning till marsvin, sökte efter aktivitetsleksaker till marsvin på google. Och hittade värsta bästa (krukan med moroten i). Blev super nöjd och Amanda asgarva för att det såg så roligt ut, tydligen, och marsvinen brydde sig inte ens om den. Haha! 

2012-09-27
08:15:03

27 SEPTEMBER 2012
Godmorgon! Kom precis till skolan, börjar om 10 minuter. Har svenska ända fram till lunch, sen personlig försäljning utan lärare och tillsist sällskapsdjur då jag och Amanda ska göra miljöberikning till marsvin. Dagen går nog fort, får vi hoppas. Mamma kommer och hämtar mig när jag slutar, och hoppas innerligt att min dator kommer idag. Börjar bli orolig.! Hoppas ni får en toppen dag, kram ♥ 
1333676031103892_large
Dör så söta, tog bilden från weheartit

2012-09-26
19:33:29

HEJCON BEJCON!

Emma kom på rubriken, bara så att ni vet! Orkar verkligen inte berätta om min dag, har varit så sjukt trött hela dagen. "Nyvakentrött" har jag varit.. Nu sitter jag hemma hos min pojkvän och chillar och skrattar åt ingenting. Orkar inte blogga mer, hörs typ någongång!! Bjuder på en bild från när jag sov på älskling i bussen förut :)


2012-09-25
18:29:23

BILDBOMB, FRILUFTSDAGEN

Jag och Amanda, var tvungen att sudda mitt ansikte lite för jag hade så fult smile

Linneas söta vovve

Killarna bygger upp ett vindskydd

En uppgift var att plocka 1 hg ätliga svampar innan dagen var slut

Malin och Amanda efter att vi hade plockat svamp

Kan ju säga att det blev mest bilder på Erik och Simon.. 

Min söta vän Malin ♥

En söt hund som kom på besök

Här kan ni lista ut själva vad dom gör.. jag vet knappt själv

Avslutar med en bild på Malin, Kim och Pontus! 

2012-09-25
16:18:45

LUKTAR RÖK SOM BARA DEN....

Hej! Kom hem tidigt idag, skönt som tusan! Träffade bror i vistinge så vi åkte tillsammans hem därifrån, gick in på pappas jobb och fick skjuts hem därifrån. Nu ska jag gå och duscha för jag luktar så mycket rök så att det inte går att beskriva. Det var det första Hugo sa när vi träffades.. Återkommer senare med massa bilder från dagen, så länge får ni en ofräsch bild på mig!


2012-09-24
21:35:10

PACKAT INFÖR FRILUFTSDAG

Nu har jag allt redo inför morgondagen. Vi har friluftsdag imorgon, så vi ska till sörsjön och göra massa saker tillsammans med klassen. Hoppas det blir roligt, ska bli kul att komma ut och få frisk luft istället för att sitta inne och tråka på vanliga lektioner. Tänkte ta med mig kameran så det kanske kommer lite bilder imorgonkväll! Jag kommer dock inte känna mig så jäkla snygg på stan på vägen hem sen, underställ, mjukisbyxor, regnjacka och ryggsäck. Men det är bara att stå ut! Godnatt <3


2012-09-24
18:23:49

PÅ MED ZIPERALLEN
Hej sötnosar! ♥ Kom hem för en halvtimma sedan ungefär, denna dag har gått så sjukt fort. Haft personlig försäljning hela dagen, hade rollspel vilket betyder att vi spelade små "pjäser" om service och säljsamtal. Sånt man måste kunna om man ska öppna djuraffär tillexempel! Det är faktiskt ganska roligt och inte ens pinsamt eftersom det bara är min lilla klass :) Fick även reda på förra veckans prov, maxpoäng 24 och jag fick 20,5. Nöjd! Nu ska jag sitta vid datorn en stund och sen chilla i soffan framför tvn. Puss! 
På med ziperallen såfort man kommer hem! 

2012-09-24
08:28:10

DAGENS OUTFIT, MOT SKOLAN

Godmorgon! Pappa kommer snart och hämtar mig och skjutsar mig till vistinge. Börjar klockan 10 idag som varje måndag. Ska försöka blogga mer ikväll när jag kommit hem. Önskar att jag hade fått min nya dator nu! Hoppas ni får en fin dag, kram!


2012-09-23
16:40:19

TRÄNING PÅ G!


2012-09-23
13:06:12

MINA ÄLSKLINGAR ♥

2012-09-23
10:21:55

SÖNDAG

Hej! Gick upp med älskling runt 08:30, nu har han redan åkt för han ska spela match. Jag ska ut i skogen med mamma och pappa och leta efter svamp. Bloggar mer när vi kommit hem! Puss!


2012-09-22
22:35:29

NYTVÄTTAD LITEN PLUTT
Godkvälll! Ikväll har vi eldat för första gången i höst, intressant att veta va? Ne, men det var så kallt här inne så vi var tvungen att värma upp lite. Alltid lika mysigt att tända brasan för första gången. Sen så har Hugo och jag tvättat Totte, han har inte badat sen Ludde dog och han dog i typ mars. Så det var behövligt, nu är han fin och mjuk. Sen så har vi även ätit plankstek, nu börjar jag bli trött (kvällstrött vetni) Men klockan är ändå 22:30, starkt av mig att orka vara vaken ända till nu :) Men snart ska älskling och jag gå och lägga oss i sängen! 

Nytvättad liten plutt ♥

2012-09-22
18:13:52

ANGÅENDE DESIGN OCH HEADER
Jag ska fixa en ny design nu till hösten, jag lovar! Jag är inte nöjd med den jag har nu, man kan säga att den bara är tillfällig. Ska ta massa nya bilder också, älskar att ta kort nu när alla fina färger kommer. Ska byta tema och fixa en ny snygg header, men innan jag gör det ska jag ta massa nya bilder! 

2012-09-22
15:36:57

MUMINSPEL OCH LYXSHAKE!

Sitter på Max just nu och Hugo och jag fick ett varsitt muminspel i våran maxbox, överlyckliga är vi! Nu delar vi på en lyxshake och ska bege oss hem. Matchen slutade 1-1 ifall ni ville veta det. Kram!


2012-09-22
10:33:17

22 SEPTEMBER 2012

Godmorgon! Sitter i soffan och har precis ätit frukost. Idag ska vi åka till smedby och titta på Hugos match. Det är världens tråkigaste väder ute, grått och regnigt. Har inte så mycket att skriva, bjuder på en bild på världens sötaste kisse <3


2012-09-21
18:12:58

ÖSTGÖTATRAFIKEN FÖRSTÖRDE MIN DAG
Hej! ♥ Man kan säga att östgötatrafiken förstörde min dag. Imorse missade jag bussen för att min buss var sen, har gjort det flera dagar nu. Så att jag kommer försent till lektionerna och missar massa. Sen när jag skulle åka hem så var jag tvungen att skynda mig till spårvagnsbussen för att inte missa bussen i rese, sen när jag ser busshållplatsen så kommer bussen, 2 minuter för tidigt! Så fick stå där och vänta en hel halvtimma för att den andra var sen istället. Sen när den väl kom var den så full att det inte gick att röra sig, den fick till och med åka förbi hållplatser för att det inte gick att få på fler. Jaja, nu är jag iallafall hemma och det är helg! Hoppas ni får en bra kväll och helg ♥
Det var 2 grader och frost imorse så det fick bli vinterjackan, usch jag hatar vinterjacka! Känner mig så himla fult klädd.. 

2012-09-20
20:11:12

VECKORNA BARA FLYGER FÖRBI
Hejj! ♥ Jag är faktiskt glad, hihi. Snart är det helg och veckorna går så jäkla fort, snart är det höstlov och då kanske jag ska till ullared med familjen och sova kvar i stuga. KANSKE! Sen är det jul så småningom, det går så fort. Längtar redan till jul, mysigaste och bästa högtiden av dom alla! Och snart får jag lön, och en ny dator. Beställde en mysig tjocktröja i skolan idag, som det kommer stå himmelstalundgymnasiet och sällskapsdjur på ryggen på. Har haft en bra dag annars, ganska slappt. Var hos läkaren imorse på en onödig kontroll. Kom till skolan runt 11 och hade bara 2 lektioner, varav en var utan lärare. Nu ska jag läsa lite och sen sova så småningom,. Puss ♥
Mina fina djur, totte vill alltid vara med när katterna äter mat, och så vill han smaka deras mat och busa dom.. 

2012-09-20
18:52:38

HAHA, SÅ SANT!

2012-09-20
07:53:35

LÄKARN SNART

Godmorgon! Fick sovmorgon idag för jag ska till läkarn med mamma snart. Ska dra ut på tiden lite sen så jag slipper svenskan, haha, jag ska ändå inte skriva om boken nu. Tänker göra det på omprovstiden! Nu ska jag göra mig iorning lite, orkar inte sätta på datorn och tidsinställa ett inlägg som jag har i utkast. Vi får höras ikväll! Det kommer bli mycket bättre uppdatering när jag får min nya dator som jag kan ta med till skolan! Hoppas ni får en bra dag, kram! Bjuder på en bild från i påskas.


2012-09-19
18:40:38

NÖJD OCH GLAD TJEJ!!
Hej fina läsare! Nu börjar statistiken gå lite nedåt, men det är bara mitt fel. Har inte så roliga inlägg känner jag! Men snart kan det bli mera uppdatering även när jag är i skolan. Jag har sökt runt på internet efter en billig men bra dator, lagom stor. Inte för liten, inte för stor och tung. Vill ha en dator i skolan och så vill jag även ha en ny här hemma, den har spruckit på ett ställe och det kostar ju pengar att laga det också.
Jag får lön snart men jag vill ändå inte köpa en dator för hela lönen. Gick in på blocket och hittade en tjej som sålde en sprillans ny dator som hon hade fått på någon försäkring, hon hade en likadan därför sålde hon den här. Har mailat med henne i stort sätt hela dagen, och jag fick den! Det var fler intresserade, men jag hade tur! Hon la ut den på 2000 men jag fick ner den till 1800 + 50 kronor frakt. Billigare dator hittar man inte! Den kostar faktiskt 5000 i butik, + att den är rosa. Hehe, nöjd tjej! Får se när den kommer hem till mig ♥
Fin va? 

2012-09-18
18:54:10

PASSA PÅ ATT DUSCHA
Hej! Ska hoppa in i duschen nu, måste duscha innan klockan slår 20:00, då stängs vattnet av igen! Hörs senare, även fast jag inte har så mycket intressant och skriva. Men vi får helt enkelt se om det kommer upp något inlägg sen, kram! ♥
Lite coolt att vi har en fladdermus som bor på altanen, eller den är här lite då och då iallafall. Så söt! 

2012-09-17
22:02:12

INGET VATTEN..

Nu har jag tvättat ansiktet och borstat tänderna på ett lite komplicerat sätt. Rejmyre har inget vatten tills klockan 6 imorgonbitti, så vi har hinkar i hela badrummet. Det går ju det med! Ska titta klart på ensam mamma söker, sen blir det sängen för min del. Skönt! Men snart ringer klockan igen.... Godnatt!


2012-09-17
18:25:19

ÄNNU EN MÅNDAG AVKLARAD
Hej! Nu är jag hemma och den här dagen har gått sjukt fort. Gjort prov och så fick jag ett nytt busskort förut, varför vet jag inte, men jag fick det iallafall. Som troligen funkar dygnet runt och även på helger hoppas jag! Det gamla funkade ju bara på vardagar till klockan 19. Nu är jag ensam hemma och jag tänkte äta och läsa lite bok i min ensamhet. Kram! ♥

2012-09-17
14:20:11

LÅNAR AMANDAS DATOR
Heeej! Jag snor Amandas dator och bloggar lite medans vi väntar på att vi ska börja igen. Idag är det måndag och vi har personlig försäljning hela dagen, hade prov förut och det gick sådär! Nu har vi 20 minuters rast och vi  har sprungit bort till äppelträden och hämtat ett varsitt äpple. Så nu sitter jag i klassrummet och äter äpple och väntar på att vi ska börja igen. Imorse hade jag otur och glömde både nyckel och hörlurar, katastrof! Kommer hem runt 18 ikväll, så vi hörs då. Nu börjar vi typ så det är bäst jag slutar!

En fin bild jag hittade på hennes dator
 

2012-09-17
13:00:00

FLERA FINA HÖSTJACKOR




2012-09-16
21:39:42

HIHI, JAG ÄR BUSIG
Så blir det ifall man inte loggar ut från min dator ♥
 

2012-09-16
21:35:24

JOBBIGA RUBRIK!
Godkväll! Denna kväll har jag ägnat åt att kolla på djursjukhuset och x-factor. Blir så sjukt sugen på att bli veterinär när jag tittar på djursjukhuset, men jag får ju inte utbildning till det. Får plugga vidare om jag känner likadant längre fram! Har inte så mycket att skriva, statistiken är på topp men jag måste försöka ha lite fantasi och komma på lite roliga inlägg. För jag tycker inte min blogg har så många sådana. Imorgon har jag sovmorgon så någon skjutsar mig till vistinge hoppas jag! ;) Vi hörs när vi hörs, godnatt ♥

Förra söndagen när Hugo och jag satt och försökte locka till oss köpare vid konsum, haha störda som alltid! Haha, pappa såg nu att det står "jultidninar", det har jag fan inte tänkt på alltså. Ännu stördare! 

2012-09-16
18:10:02

LOVE
 

2012-09-16
11:04:55

SÖNDAG IGEN....
Godmorgon! Då var det söndag igen och skola imorgon. Orkar verkligen inte med skolan nu känner jag, längtar till höstlovet!!! Idag ska jag titta på Hugos match på reja klockan 12:30. Sen ska jag plugga hela dagen. Kul. Har inte så mycket mer att skriva, ska gå till soffan och mysa med älskling nu ♥
Gammal bild

2012-09-15
19:11:53

VILL UTOMLANDS!
Typ alla åker utomlands nu i höst eller vinter. Jag vill också utomlands! Tror inte det kommer hända, men jag vill verkligen utomlands i höst eller vinter. Finns ingen som förstår hur mycket jag vill åka! Bli brun och bara njuta av en veckas värme, eftersom sommarens väder sugit!
Turkietbilder, hotellet på den största bilden har jag bott på. Ah! ♥

2012-09-15
14:22:57

PLUGGAR I SOLEN

Mamma och jag köpte pizza påvägen hem från mormor. Jag åt inte alls mycket för jag var inte så hungrig. Kvällsmat till imorgon! Nu sitter jag ute i solen och pluggar!


2012-09-15
11:01:23

CHILLAR MED MAMMA
Hejsan! ♥ Sitter här i soffan med mamma och resten utav familjen + min älskling är på rally. Dom gick upp klockan 6 imorse.. Fyfan för att gå upp klockan 6 på en lördag för att titta på bilar.. Mamma och jag ska iallafall gå till mormor snart och sy upp mina byxor och chilla lite. Annars får vi se vad som händer mer idag, måste plugga lite för jag har prov på måndag. Kram ♥

2012-09-14
20:28:20

MORÖTTER, DIPP OCH FORTET=FREDAGSMYS


2012-09-14
16:52:52

SAKNAT MIN ÄLSKLING

Älskling har precis kommit till mig <3 Jag har nog saknat honom för jag vill bara kramas hela tiden. Hihi. Vi ska ha en super mysigt helg tillsammans, fast han ska troligen på rally med Hugo och pappa imorgon. Nu har emil flätat mitt hår och nu har jag tråkigt och ska inte göra någonting för jag är för trött för att göra nåt. Ikväll blir det fredagsmys med tacos!


2012-09-14
12:24:00

ATT BARA FÅ GOSA NER MITT HUVUD I DIN PÄLS, FÅR MIG ATT MÅ SÅ BRA ♥

2012-09-14
10:01:23

14 SEPTEMBER 2012
Godmorgon! ♥ Imorse när mamma väkte mig hade jag lite småont i huvudet, kände mig konstig i huvudet. Men det kanske berodde på att jag var sjuuuukt trött! Så mamma lät mig vara hemma idag, missar ingenting i skolan ändå. Har bara svenska, då ska jag läsa min tråkiga bok, sen ska vi till någon park på don´t dink and drive. Och dit vill jag ändå inte! Men ska åka in till stan och handla med mamma om en stund, och hämta Hugo!
Jag igår innan skolan

2012-09-13
19:49:45

HÅLTIMMA PÅ STAN

Tjohejsan! Har precis duschat och tvättat bort en ansiktsmask. Känns fräscht i ansiktet, fast finnarna försvinner aldrig..! Idag har vi haft hål i över 2 timmar, åkte till stan och åt på McDonalds med Amanda, Erik, Malin, Kim och Evelina. Sen gick Amanda och jag och köpte ett par svarta jeans till mig, får se om jag behåller dom eller ej. Sen efter skolan träffade jag Hugo, Abbe och Sampa i söder och åkte bussen hem! Nu orkar jag inte skriva mer, blir ni rädda när ni ser bilden så förstår jag det. Jag ser ganska läskig ut :) Kram!


2012-09-13
12:33:00

ALLA BILDER FRÅN CIRKUSEN
Tänkte lägga upp alla bilder från cirkusen, det var väldigt svårt att ta kort och få bra bilder. Men dom här får duga! Det var iallafall riktigt roligt att gå på cirkus för jag hade inte varit på det sen jag var liten. Djuren var helt klart bäst! Så duktiga + att jag älskar djur som ni vet ♥



2012-09-13
09:51:25

IN THE SCHOOL
Heeeej! ♥ Ingen förstår hur trött jag är idag, det var jobbigt imorse när klockan ringde alltså! Jag har inte vaknat till liv än... Har svenska just nu, läser och försöker förstå den där jäkla boken. Fattar fortfarande inte vad dom håller på med. Det måste vara den tråkigaste bok jag läst i HELA mitt liv + att jag ska skriva referat och analys och skit om den sen! Har lunch 11:40 och då har vi hål ända till 14:20. Då blir det att dra in till stan och äta och titta på lite kläder. Ska prova ett par byxor så får se om jag får med mig dom! Kommer upp ett tidinställt inlägg klockan 12 tror jag, sen hörs vi mera hemma! ♥

2012-09-12
18:05:00

LAX, POTATIS OCH SÅS ♥
Nu är jag hemma! Äntligen, är så jävla trött. Ska försöka piggna till lite genom att äta lax, potatis, sås, broccoli och tomat ♥

2012-09-11
19:11:22

JAG HAR KOMMIT PÅ ANLEDNINGEN
Jag har kommit på anledningen till att jag har finnar i hela ansiktet, eller rättare sagt mamma har kommit på det. Det är mina ppiller som förstör mitt självförtroende, förra ppillerna var emot finnar! Jag måste till ungdomshälsan genast! Jag mår sjukt dåligt när jag ser ut såhär, skolan blir skitjobbig och jag känner att jag inte kan kolla på folk när jag pratar för det känns som att det ända dom ser är finnarna! Jag måste byta till dom andra snarast! 
Rolig information va? Nej, men jag var tvungen att skriva det. 
Det är värre än det ser ut kan jag lova..... har typ sår uppe i pannan, jsieklgmeribsovn! 

2012-09-11
17:08:50

11 SEPTEMBER 2012
Hejsan! ♥ Kom hem tidigare idag, redan vid 16:30. Tidigt för att heta Sofie Maxe och gå på himmelstalundsgymnasiet typ 100 mil hemifrån. Har precis ätit soppa och knäckemacka, nu ska jag inte göra något speciellt. Ska egentligen springa ett varv varannan dag, men idag slipper jag det eftersom jag fick ett träningspass på idrotten idag. Skönt! Ska åka till konsum med mamma och Hugo snart för att han ska hämta sin keps, sen ska vi åka förbi ett hus där vi troligtvis ska sälja jultidningar. Vi var där i förrgår men vi skulle komma tillbaka någongång! Sen blir det duschen och mys i soffan. Kram! 



 

2012-09-10
22:07:28

CIRKUS!
Hej och hå! Sitter i älsklings säng nu och känner att jag måste ta och blogga lite och lägga in lite bilder. Har haft en bra dag i skolan, haft personlig försäljning hela dagen. Fick papper att plugga på till provet nästa måndag, sen så spelade vi rollspel, Amanda och jag spelade upp en pjäs. Skit dåligt blev det, för vi missade massor att säga och bla bla bla. Sen har jag varit på cirkus ikväll, med Emil och Emma. Det var faktiskt sjukt bra, blev riktigt imponerad på hästarna, hundarna och getterna. Så duktiga! Hundarna står på rad sen lixom vet dom när det blir deras tur, blev nästan tårögd för att dom är så duktiga. Kunde inte låta bli att le när jag tittade på hästarna och hundarna ♥ Här får ni ett collage med lite bilder, snart ska vi sova! Godnatt! 
Det var väldigt svårt att få till bra bilder, men här har ni några! 

2012-09-10
12:05:00

SNYGGA HÖSTJACKOR FRÅN MONKI
När jag har fått lön och studiebidrag så är jag typ rik. Så då ska jag gå på jakt efter en perfekt höstjacka! Äger ju redan en skinnjacka, men den är väldigt stor och jag gillar den inte, tycker inte att den är så snygg som jag vill att den ska vara. Jag vet inte om jag ska köpa en ny skinnjacka eller om jag ska köpa en liknade som dom här nedanför. En lite mer "tygjacka" eller vad man kan kalla dom. Dom här finns på monki och är gryyymt snygga tycker jag. Skulle verkligen vilja ha den blåa! 

2012-09-09
20:46:00

POPCORN OCH X-FACTOR
Hej! Gud vad bra min statistik är, jag tycker att den äger, och det gör ni också! Ska försöka blogga bättre och komma på lite roliga inlägg. Förut var jag ute och sprang 2 km, kände mig väldigt duktig efterråt! Nu sitter jag i soffan med popcorn och tittar på x-factor, tycker det är kul att det ska börja ett musikprogram igen. Kommer sakna idol men det här blir nog bra! Lämnade in en svenskauppgift nyss, den var tvungen att vara minst 3 sidor, men jag skrev 2. Fanns inget mer att skriva så struntade i det totalt! Imorgon har jag sovmorgon så kanske hinner blogga på morgonen. Puss ♥ Förresten, jag ska på cirkus imorgonkväll, haha, ska bli sjukt kul! 

2012-09-09
17:57:24

47 MÅNADER ♥
1 månad kvar tills vi har varit tillsammans i 4 år! 

2012-09-09
11:12:23

GODMIDDAG

Godmorgon, eller godmiddag. Hade en helt okej kväll igår med Hugo, Emilia och Emil. Vi åt kycklingtacos, tittade på körslaget, spelade spel och sen runt 00 gick vi hem till henne där det var kräftskiva och hämtade en viktig sak, så det blev en liten nattpromenad! Vaknade för en timma sedan och snart ska Hugo och jag ut och sälja jultidningar för vi gjorde aldrig det igår! Bjuder på en bild, helt nyvaken typ!


2012-09-09
00:59:39

NATTPROMENAD MED ZIPERALL OCH PAPPAS TJOCKA TRÖJA


2012-09-08
14:40:32

REJAVALLEN

Idag är jag på dåligt humör, det beror på en svenskauppgift och att jag har dåligt självförtroende och är ful. Men just nu försöker jag vara glad! :) Sitter på rejavallen med Emil och Emilia och tittar på A-lagsmatch. Ikväll blir det lördagsmys, kram!


2012-09-08
09:59:39

8 SEPTEMBER 2012
Godmorgon! Sitter och äter frukost och tittar på big brother som är på tvn. Hade en trevlig kväll med kompisarna igår, vi åt tacos, snackade massa skit och spelade "med andra ord". Emilia och jag vann båda gångerna, det måste betyda att vi är väldigt grymma på det spelet. Jag älskar det spelet, så roligt! Gick hem runt 23 och höll Emmy i armen hela vägen, hatar mörka vägar alltså! Snart ska jag duscha för jag känner mig asäcklig, sen kanske jag ska sälja jultidningar med Hugo, sen kolla på match och ikväll ska jag mysa med Hugo, Emil och Emilia, medans mamma och pappa är på kräftskiva hos Emilias pappa ;) 

2012-09-07
17:44:45

TACOKVÄLL HOS SANNA

Ska snart bege mig mot konsum för att möta upp Emilia och Emmy där sen gå vidare till Sanna. Vi ska äta tacos och snacka skit, får se när ikväll jag kommer hem!


2012-09-07
11:16:51

SKRIVER OM DJURFÖRSÖK
Sitter i datasalen och skriver om djurförsök, har gjort det sen imorse. Ska snart gå och äta mat, börjar 12:30 igen, då har jag bara sällskapsdjur kvar sen är det helg. Åker bil hem idag så jag kommer hem tidigt. Skönt, ikväll ska jag på en liten tacokväll hos Sanna! Kram! ♥

2012-09-06
19:32:28

DON'T DRINK AND DRIVE!

Hejsan! Hade inte tänkt blogga idag för jag känner att jag inte behöver och orkar. Men nu gör jag det lite snabbt från älskling mobil iallafall! Har haft en helt okej dag, var på don't drink and drive imorse på eber, det var fruktansvärt hemsk. Man blev verkligen rörd och jag skulle kunnat börja tjuta när jag kom ut därifrån. Dom där "föreläsningarna" eller vad man kallar dom är verkligen värda att lyssna och titta på! Kom hem till älskling runt klockan 18, köpte godis för jag höll på att dö pågrund av mitt sockerberoende. Jag äter verkligen för mycket godis, choklad är som cigaretter för mig kom jag på förut! Får panik om jag inte får det när jag är som mest sugen. Nu ska jag lägga mig i älskling säng och läsa lite, fredag imorgon på tal om annat!! Bjuder verkligen på den här bilden, Emil tog den på vägen hem förut, är inte seriös och har hans keps på mig, bara så att ni vet. Kramis!


2012-09-05
20:01:10

JULTIDNINGAR
Heeej! Nu är jag äntligen i soffan! Det är så skönt att krypa ner i soffan under min mjuka filt och titta på tvn med datorn i knät, efter en hel dag i skolan. Skön känsla! Idag har vi hanterat gnagare, lärt oss att könsbestämma dom och hur man tar upp dom utan att dom stressas och så. Haft histora, vilket jag kommit på är det tråkigaste ämnet. Så ointressant och långtråkigt! När jag kom hem låg det massa jultidningar på bänken, då känner man att det är höst. När man ska börja sälja jultidningar! Jag har gjort det i många år, men inte förra året vad jag minns. Men jag tror jag ska försöka sälja massa iår, tillsammans med min bror, om han går med på det! Vill inte sälja själv! Man tjänar ju faktiskt massa pengar! 

2012-09-05
14:30:00

UNG FÖRETAGSVERKSAMHET
Tjo! Skulle egentligen ha slutat nu klockan 15, men nu ska det komma någon snubbe och prata om ung företagsverksamhet tror jag det var. Vi ska öppna ett "företag" på entreprenörskapslektionerna, i olika grupper. Det ska alltså vara ett riktigt företag, vi ska tjäna riktiga pengar o.s.v. Lite konstigt tycker jag, men det ska bli spännande och lyckas vi ordentligt så kommer vi ju tjäna pengar! Jag ska arbeta med Erik och Isabelle, några affärsidéer har vi, men vi måste klura lite till! 

2012-09-04
20:35:44

ROBINSON
Denna eftermiddag har jag varit duktig! Gjort massa naturbruk och även börjat lite med svenskan. Nu sitter jag i soffan och tittar på robinson, för en liten stund sedan planerade jag en liten tacokväll med kompisarna på fredag. Så jag ska till Sanna en sväng på fredag, äta tacos och snacka lite skit. Nu ska jag titta på robinson sen gå och sova! Puss ♥
HEJA ROBBAN!! Bara jag som tycker han är snygg? 

2012-09-04
15:56:17

HEMMA

Hej! Kom precis hem, skulle egentligen ha slutat nu. Men vi fick jobba vart vi ville så då är det klart att man åker hem tidigare och sitter hemma och jobbar. Så den här eftermiddagen ska jag ägna åt att göra svenska och naturbruk!


2012-09-03
18:50:04

3 SEPTEMBER 2012
Hej! Sitter här med en ansiktsmask som är grymt skön att ha i ansiktet, den lixom gör så att huden blir varm så porerna öppnas. Kom hem runt 16:30 idag, slutade tidigare. Vi åkte ju till stan efter lunch och kollade hur servicen är i olika butiker. Det var roligt men konstigt, jobbade med Isabelle och vi hade uppgiften att vi skulle gå in i klädaffärer och säga att vi skulle på fest i helgen och sen hitta på något vad vi ville ha på oss lixom. Det var så roligt eftersom det inte var på riktigt, haha! Och helt plötsligt gick strömmen när vi stod inne på h&m. Allt slocknade, ALLA affärer och alltihop. Så alla affärer stängde och vi fick stå där och vänta tills strömmen kom tillbaka! Nu ska jag läsa lite sen ikväll ska jag titta på färjan och ensam mamma söker. Kram! ♥

2012-09-03
08:49:35

PÅVÄG TILL SKOLAN

Godmorgon! Sitter i bilen nu påväg till skolan. Har en ganska rolig dag idag faktiskt, har personlig försäljning hela dagen. Och efter lunch ska vi in till stan och jämföra servicen i två olika butiker. Hoppas på att vi slutar efter det för då är jag ju redan i stan och kan åka hem direkt. Hörs ikväll när jag kommer hem, här får ni en outfitbild! Kram!


2012-09-02
19:22:00

TACK!
Fått massvis med fina saker, ätit massa kakor och tårta och nu blir det tacos med familjen ♥ 

2012-09-02
15:52:20

KALASDAGS!


2012-09-02
10:57:15

BADAT LILLA ELLIE

Hejsan på er! Vi vaknade typ för 1 timma sedan, gick upp då och hjälpte Emma att bada ellie. Hon gillar inte det, skakar och så blir hon ännu mindre än vad hon redan är när allt hår lägger sig ner. Ser ut som en liten nyfödd lammunge. Hihi, tog även bort en stor fästning på hennes öra.. Nu ligger vi i soffan och jag åker väl hem om typ 2 timmar ungefär. När jag kommer hem ska jag baka muffins med glasyr till kalaset och så kommer släkten runt klockan 16! Man kan säga att jag fyller år idag också eftersom jag inte firades i onsdags. Ha det bra så skriver jag mer hemma sen! Puss!


2012-09-02
00:34:36

THE LUCKY ONE

Har precis kollat klart på "the lucky one". Den var bra och spännande också faktiskt! Älskar filmer med Zac Efron! Nu ska vi gå och borsta tänderna, sen ligga i sängen och prata och mysa sen somnar vi väl så småningom. Imorgon kommer någon och hämtar mig typ runt 13:30. Sen ska vi ha kalas för mig klockan 16! Här får ni en bild på mig och ellie från imorse <3 (Rubriken i förra inlägget skrevs utav Emil och Emma, bara så att ni vet) GODNATT!


2012-09-01
19:09:00

INNEBANDYMATCHENBÖRJAR19:15
Hej! Har precis spelat innebandy på baksidan, haha Emil vann över mig och Emma! Men duktiga var vi! Var i lotorp förut och det var väldigt tråkigt, Emilia kunde inte följa med så jag åkte bil dit med Emils pappa och vovven. Det var kallt och tråkigt + att dom förlorade. Ska duscha snart, sen ska vi kolla på sommarkrysset, film senare och äta godis. Hörs!! 

2012-09-01
14:47:00

GALET SNYGG HÖSTOUTFIT

2012-09-01
11:46:50

1 SEPTEMBER 2012
Godmorgon, eller nåt! ♥ Då var sommaren förbi, nu börjar den första höstmånaden, men det tycker jag bara är mysigt. Jag gillar hösten! Har precis ätit frukost, sjukt skönt att sova länge idag! Nu sitter jag och äter godis och lyssnar på musik. Ska cykla till lotorp med Emilia 13:20 och titta på match. Har inte så mycket mer att skriva, igårkväll låg vi i sängen och tittade på LOL, åt godis och hade det megamysigt. När Emil åker på samling snart, så tänkte jag städade upp i hans stökiga rum, fixa mig och läsa lite om jag hinner. Hoppas ni får en bra lördag! 
A1sgevmcyaaknuf_large
Bild från weheartit