Lev varje dag som det vore den sista

2012-01-31
17:01:04

BAKNING PÅ G
Nu har pappa kommit hem med lite ingredienser, så nu ska jag sätta igång och baka mockarrutor/snoddas till mammas födelsedag imorgon. Önska mig lycka till, sker alltid någon olycka när jag ska baka..
Känns bra att inte hela bilden vart med på mig uppe i hörnet, hahah

2012-01-31
13:51:30

THE NOTEBOOK
Jag har precis kollat klart på filmen The notebook, den var så bra att jag skulle kunna sätta på den och kolla en gång till! ♥♥ Bra och romanstisk, jag älskar romantiska filmer! Den var så bra att jag till och med började gråta. Har ni inte sätt den, kolla på den i sånnafall!!

2012-01-31
11:03:41

DET ÄR TRÅKIGT ATT VARA SJUK
Hejsan på er! Hade tänkt blogga igårkväll innan jag gick och la mig, men blogg.se funkade inte.. Jag är iallafall hemma ifrån skolan idag med, som ni märker, annars hade jag inte bloggat nu. Men imorgon ska jag till skolan, mår bättre idag och har inte alls lika ont i halsen. Idag ska jag bara ligga i soffan och inte göra någonting, sätta på en film snart kanske. Just nu längtar jag till skolan, det här är tråkigt! Skulle ha gått idag ändå! Vi hörs senare, kommer komma massa inlägg för att jag har tråkigt. Puss ♥
Frooost på sparken utanför (tagen någongång under vintern, det har varit mer frost än snö)

2012-01-30
15:53:07

NYBAKTA BULLAR

2012-01-30
11:52:11

EARCUFFS
Jag tycker earcuffs är såå himla snyggt! Jag har bara en earcuff, och den kedjan är så himla tung så jag har jätte ont i örat efter en hel dag med den. Därför är det väldigt sällan jag använder den. Skulle verkligen vilja beställa hem 1 eller 2 från mestore.se
Alla dom här kommer ifrån mestore.se

2012-01-30
09:44:42

SJUKER
Godmorgon! Vaknade för en liten stund sedan. Skönt att få sova idag med, men jag känner ändå att jag vill till skolan. Men jag tror inte jag klarar av det med såhär ont i halsen. Får se hur det  blir imorgon! Nu ligger jag iallafall i soffan under täcket, ska snart äta lite frukost för min mage har börjat skrika. Dagens planer är att försöka kurera mig, göra matte och baka bullar med mamma om jag orkar. Ska fixa frulle nu, hoppas ni har en bra start på veckan! ♥
Nyvaken och sjuk Sofie

2012-01-29
22:53:00

VINNAREN AV VECKANS BLOGG: MATILDEANDERSSON.MYSHOWROOM.SE
Nu har jag utsett vinnaren av veckans blogg! Det var jätte många fina bloggar som var med, vilket gjorde att det blev väldigt svårt att välja en vinnare. Men det gick tillslut!
Den här veckans vinnare av veckans blogg är Matilde Andersson, en tjej på 15 år som skriver om sina vänner, skolan, och hennes tydligen ointressanta liv på landet ;) Men jag tycker ni går in och checkar bloggen, då får ni ju veta mer. Jag fastnade för hennes fina header, uppdatering och utseende. Riktigt söt tjej!
Tryck HÄR för att komma direkt till hennes blogg!

Nu blir det sängen för min del. Hoppar skolan imorgon pågrund av min hals, helt sjukt vad ont det gör. Håller på att dö varje gång jag sväljer, men jag knarkar halstabletter, lite panodil och massa te med honung. Har en rolig vecka framför mig, så jag vill helst bara vara hemma imorgon. Godnatt! ♥

2012-01-29
20:15:07

LÄNKBYTE: FRIDADEHLIN.BLOGG.SE
Kör på ett litet länkbyte såhär på kvällskvisten! En jätte fin blogg som drivs av en gammal barndomsvän till mig, saknar henne faktiskt en hel del.. På sin blogg skriver hon mest om sin vardag, kompisar och så är hon intresserad av att fotografera, så massa fina bilder bjuds det på också. Kika in på den, ni kommer inte ångra er!
Tryck HÄR för att komma direkt till hennes blogg!

2012-01-29
17:34:21

DITT LEENDE FÅR MITT HJÄRTA ATT SMÄLTA

2012-01-29
15:22:58

IGÅRKVÄLL/BILDER
Hej! ♥ Nu har mina fina vänner åkt hem och jag har hunnit äta. Ska städa undan i rummet nu, packa ihop luftmadrassen o.s.v. Jag hade roligt igårkväll även fast jag är sjuk. Typiskt att jag skulle bli sjuk just den här helgen! Ae, jag har inte så mycket att säga, visar er ett par bilder istället.
Världens bästa kockar står och lagar mat
Min söta vän
Kycklingtacos, så gott!
Fina tjejer ♥
Sen blev det myspys i soffan med massa skitsnack

Hade en superbra och mysig kväll såklart! Vi har alltid så mycket att prata om eftersom vi inte träffas så ofta. Borde bli bättre på det tycker jag!

2012-01-28
17:06:08

TJEJKVÄLL
Förlåt för väldigt dålig uppdatering idag, men jag har haft mycket att göra. Vilken minut som helst så kommer dom här 3 brudarna till mig. Jag är halvt sjuk, men jag går på panodil och halstabletter. Så det ska nog gå! Ha en bra kväll så kommer det upp massa bilder imorgon. Pusshej ♥
Bild från innan en fest för ganska så länge sedan

2012-01-28
10:25:19

FRUKOST
Vaknade för en stund sedan och nu har jag precis gjort klart min frukost. Har väldigt väldigt ont i halsen och pratar som en gås, så jag har fixat en kopp te också. Vill inte bli sjuk! Och vill vara pigg ikväll när mina tjejer kommer ♥ Nu ska jag äta frukost och kolla på tv. Ska åka till farmor och farfar och äta klockan 13, men bloggar innan det också. Puss ♥
Dagens goda frukost

2012-01-27
23:28:14

LETAT FILMER, NU GODNATT
Har hittat lite filmer att ladda ner till morgondagen, hoppas på att någon av dom är bra iallafall. Tänkte ha en liten tjejkväll imorgonkväll förstår ni ♥ Nu ska vi gå och lägga oss för jag är väldigt trött och har sjukt ont i halsen. Vi hörs imorgonbitti, godnatt!
Dom här 6 filmerna laddas ner under natten. Tog en hel hög så vi har lite att välja på, smart som jag är!

2012-01-27
19:57:00

VECKANS HISS OCH DISS

Hiss- Det har kommit ganska mycket snö, vilket jag tycker är mysigt! Det kan komma lite nu till sportlovet och innan våren kommer tycker jag.

Bild från google


Diss- Dissar prov, som gör att jag måste plugga så fort jag kommer hem efter skolan klockan 17:45... Så har det bland annat blivit denna vecka. Men jag fick godkänt på provet så det är en till hiss!

Bild från google

2012-01-27
16:48:58

FREDAG!!
Tjosan! ♥ Jag kom hem tillsammans med älskling för en timma sedan ungefär. Verkligen jätte skönt att sluta tidigt på fredagar och komma hem tidigt. Förra terminen kom jag hem 17:45 varje fredag, nu 15:30 istället. Har varit trött idag och bara velat åka hem och mysa. Hade sovmorgon imorse, men åkte med Emil till norrköping klockan 7 ändå. Följde med till hans skola för första gången, var med på en lektion och det var det tråkigaste på länge. Dom hade databashantering (tror jag det var) och jag fattade absolut ingenting, satt bara där som en idiot. Hahah. Sen åkte jag till skolan och började 10:10, har haft 2 lektioner och nu är jag hemma som sagt! Tror jag ska hoppa i min ziperall nu direkt, så himla skönt. Sen bara inte göra någonting. Kram!

2012-01-26
20:38:54

SVAR PÅ KOMMENTAR
Jag vet faktiskt inte vad glanssprayet heter. Det är för det första inget spray, men jag vet inte vad man kan kalla det för annars. Det står inte på det vad det heter, kanske på förpackningen om det fanns någon, men jag har inte den. Men jag kan visa en bild på det istället!
Såhär ser det ut! Jag har bara provat det några få gånger, hinner aldrig ta i det på morgonen. Men jag skulle gärna vilja. Man ska bara ta några droppar i handen och smörja ut sen drar man över hela håret. Borde använda det lite oftare!

2012-01-26
17:45:48

HAFT VÄRLDENS ROLIGASTE DAG
Hejsan på er! ♥ Kan inte säga mer än att jag har haft världens roligaste dag. Skrattat så jag kommer ha träningsvärk i magen imorgon, även haft världens roligaste idrottslektion. Väldigt oseriöst efter som Håkan pratade betyg med var och en. Älskling följde med mig hem nu, men han har redan gått på fotbollsträning. Men han kommer tillbaka om en stund igen ♥ Sålänge ska jag duscha och bara chilla, har inte ett skit att plugga på. Yes! Ha det fint, puss ♥
Ett fint råddjur på baksidan förra vintern. På tal om vinter, det snöar som tusan ute. Lite mysigt faktiskt!

2012-01-25
18:15:33

DODIT
Hej! ♥ Kom hem till Emil för en stund sedan och nu sitter jag i hans säng medans han duschar. Påvägen hem sa älskling, kan vi inte gå in och köpa lite dodit (vårat egna ord för godis)? Så det blev visst så, så jag sitter och äter "fritt" från lidl nu, väldigt gott godis måste jag säga. Har glosor imorgon men jag har redan pluggat lite på dom så ska bara kolla igenom dom snart. Annars ska vi bara mysa, äta godis och kolla på big brother kanske, om det inte är något annat på tvn. Provet idag gick sådär, det var jätte litet verkligen, knappt ingenting. Och det var inte heller något som jag hade pluggat på, han sa vad vi skulle plugga på, sen kommer det med massa annat? Men men, godkänt får jag nog iallafall. Det är huvudsaken! Annars har dagen varit typ bäst, gjort hundratals frågor om verktyg i datasalen. Slutade klockan 13 och var kvar i skolan med Amanda till 15. Lååångt inlägg, bloggar mer senare skulle jag tro. Kyss ♥
Jag i somras

2012-01-24
21:43:24

GODNATT!
Nu ska jag straxt gå och lägga mig och hoppas på att jag kan provet. Imorgon har jag en väldigt skön dag i skolan, sen ska jag sova hos älsklingen min ♥ Vi hörs mer imorgon hörrni, ska bli skönt att krypa ner i sängen nu. Godnatt!
Mina små fåglar som jag städade och gjorde fint hos idag

Några av oss städade även hos sköldpaddorna (inte jag tyvärr). Men jag fick vara "sköldpaddevakt" medans dom städade istället ;)

2012-01-24
20:12:47

SOFIES HÅRTIPS
HÅRINPACKNING
Minst en gång i veckan gör jag en hårinpackning. För mig spelar det inte jätte stor roll vilket märke o.s.v det är. Bara ditt hår känns lent, är mjukt och fint efterråt. Har man slitet och torrt hår så är det jätte bra för håret om man gör en hårinpackning minst en gång i veckan.
BALSAM
Ta alltid balsam i håret efter du tvättat det med schampoo. Annars är det jätte svårt att kamma ur det efter duschen, iallafall för mig! Medans jag har balsamet i håret så tvättar jag kroppen, navelpiercingen (heheh), och alla andra bestyr. Jag tycker att man ska ha balsamet i håret minst 2 minuter, så medans det sitter i så kan man göra något annat!
FLÄTA
Nästan varje natt så har jag mitt hår flätat. Rekommenderas verkligen! Håret blir lagom lockigt nästa dag, håret kliar och sticks inte på ryggen när man sover, håret blir inte så tovigt under natten. Och jag har även läst att håret slits väldigt mycket när man ligger och rullar omkring i sängen.
GLANSSPRAY
Jag har fått ett slags glansspray av mormor, eller det är inget spray men ungefär. Det gör att håret inte ser så torrt och slitet ut, det gör det verkligen glansigt och lent.
BLÅSA HÅRET
Man ska helst inte blåsa och föna håret för ofta, vilket jag inte gör. Blåser bara håret när jag har bråttom och vill att håret ska torka fortare. Annars kan man hoppa över det tycker jag. Dock plattar jag håret varje eller varannan dag.
VÄRMESPRAY
MEN, när jag plattar håret så använder jag alltid värmespray. Det gör att håret blir plattare och det är bättre för håret, det slits inte precis lika mycket då. Jag skulle aldrig kunna platta mitt hår utan värmespray!!
Det här värmesprayet använder jag, brukar vara lite olika. Men oftast är det den här oranga flaskan, rekommenderas!


2012-01-24
09:39:36

MATTE MED EXCEL

Hejsan! ♥ Jag sitter just nu nere i datasalen i skolan och har matte. Vi håller på med Excel, väldigt roligt. Men jag är klar så min lärare lät mig blogga och kolla facebook ;) Den här lektionen slutar 09:50, sen har vi en lång svenskalektion. Lunch runt 11:40 tror jag, och jag är redan jätte hungrig.. Efter lunchen har vi praktiska övningar fram tills vi slutar, det ska bli roligt. Kanske kan knäppa lite bilder då, jag och min grupp ska hålla på med fåglarna. Efter skolan följer älskling med mig hem, men han är bara hos mig i 1 timma för sen ska han på möte. Men får träffa honom en liten stund iallafall ♥ Annars så måste jag plugga det sista inför provet när jag kommer hem. Så vi får se när jag hinner blogga, någongång ikväll hörs vi iallafall. Kram!

Gammal bild från min facebook


2012-01-23
21:08:53

UPPTAGEN MED PLUGG
Hej! Passar på att blogga lite nu, har tagit en paus från pluggandet. Har det ändå ganska mysigt i sängen även fast jag har biologiboken med mig. Ligger under täcket, läser högt för mig själv och äter apelsin. Har längtat hela dagen efter att få åka hem, har varit så trött, så har hela tiden tanken kommit upp att jag måste plugga som en dåre så fort jag kommer hem... Det är ju som att jag är i skolan när jag är hemma också.. Annars har jag haft en bra dag, förutom när jag åkte hem. Bussen var försenad till vistinge så den andra bussen hade redan åkt ifrån mig :( Fick sitta och vänta på pappa i 20 minuter, höll på att frysa ihjäl, gissa om mina fötter gjorde ont! Tog på mig massa mysiga kläder och mjuka sockar så fort jag kom hem. Det här blir ett väldigt tråkigt inlägg nu känner jag, får ta tag i bloggen igen när provet är gjort. Skolan är viktigare än bloggen, även om jag vill att det inte ska vara så. Hoppas ni har haft en bra dag, pussar i massor ♥
Jag idag i skolan, leker lite ego inne på skoltoaletten, heheh

2012-01-23
18:48:34

MÅSTE MAN SÅ MÅSTE MAN....

2012-01-23
08:43:45

GODMORGON, BÖRJAR OM 45 MINUTER
Godmorgon på er! ♥ Jag kom precis till skolan, börjar om 45 minuter.. Men det är ändå lite bra att jag kommer hit tidigt för då hinner jag blogga. Jag är sjukt trött, sov typ i bussen. Men jag skulle aldrig kunna somna helt och hållet, jag halvsover litegrann bara. Väldigt skönt ändå! Tror inte jag behöver vara ensam sålänge till, troligen kommer Amanda eller Maria snart. Sålänge tänkte jag gå upp och sätta mig i herjedalen med en varm choklad. Börjar dagen med matte, sen biologi, mentorstid och sist engelska. Helt okej dag, fast tråkiga lektioner. Direkt när jag kommer hem ikväll måste jag plugga som tusan, men vi hörs någon gång ikväll iallafall. Puss & kram! ♥

Tyckte bilden passade bra, den är ifrån weheartit.com


2012-01-22
21:40:03

ANMÄL DIG TILL VECKANS BLOGG!

2012-01-22
17:29:17

DAGS FÖR TRÄNING
Nu åker mamma och jag straxt och tränar. Startar veckans blogg runt 9 så ni vet om det! Kram ♥
Tränar i den här söta tröjan idag

2012-01-22
14:47:07

NORLIE & KKV - TRÖJAN DU HATAR

2012-01-22
11:30:10

SÖNDAG=CHILLDAG
Hejsansvejsan! ♥ Älskling och jag har precis ätit de sista pizzabitarna till frukost, bra att man ska träna ikväll!!
Igår myste vi som sagt med pizza i sängen, kollade på big brother, åt popocorn och kollade på film. Filmen slutade väldigt konstigt, kunde inte släppa det på hela kvällen, haha sååå dåligt slut. Ni som sätt Ligg med mig vet nog varför jag tycker så! Annars var den helt okej, men inte jätte bra direkt. Idag ska vi bara chilla, söndagar är alltid chilldagar. Ta det lugnt och inte göra någonting innan en ny vecka startar. Nu ska vi kolla på big brother, vi har sätt 8 avsnitt av typ 100 och vi vill gärna vara klara när det börjar igen i februari. Så nu ska jag vi glo på det, pussar ♥
Tror det är dags för oss att ta lite nya bilder faktiskt

2012-01-21
21:33:00

JUST NU...
...Mys och film med min fina pojkvän. Jag älskar dig oerhört mycket, du kommer alltid vara min sötnos ♥

2012-01-21
17:21:04

HEMMA HOS ÄLSKLING
Hej igen! Under tiden jag inte bloggat dom här timmarna så har vi hunnit kommit till finspång. Jag har med mig min dator hit så det kommer bli roliga inlägg med bilder även fast jag är här. Det brukar bli lite tråkigt annars, när jag bloggar från hans dator så finns det inga roliga bilder att visa. Men nu kan det vara som vanligt! Just nu sitter vi och kollar på handbolls-EM. Snart ska vi faktiskt åka och köpa pizza, vi tänkte äta där först men det är skönare att äta hemma. Jag är redan hungrig för jag åt inte alls mycket mat förut, så jag kommer inte klara mig till kvällsmaten. Därför ska vi äta pizza redan nu, det är också för att vi är väldigt sugna. Hehehe.
Just nu

2012-01-21
14:06:59

100 FRÅGOR I BRIST PÅ ANNAT

1. Hur gammal är du om fem år?
Nästan 22

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Min pojkvän

3. Hur lång är du?
Inte helt säker, men ungefär 162 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Jag tror det var no strings attached, riktigt bra film. En utav dom bästa jag sätt!

5. Vem ringde du senast?
Älskling tror jag

6. Vem ringde dig senast?
Mamma kanske, minns inte

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Fan vad katthår jag har på byxorna (från Emil)

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Sms

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Varken gifta eller skilda. Förlovade är dom!

10. När såg du senast din mamma?
Ungefär 10 minuter sen

11. Vilken ögonfärg har du?
Gröna

12. När vaknade du i dag?
09:30

13. Vilken är din favoritjulsång?
Jag älskar julmusik så jag har många. Men Julen är här får jag verkligen julkänslor av. Och sen alla jullåtar med Hasse Andersson!

14. Vilken är din favoritplats?
Ja ni, hemma!

15. Vilken plats föredrar du minst?
Haha, vet inte, toan

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Då är jag nästan 27? Ingen aning, bor någonstans med min nuvarande älskling iallafall ♥

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Inget speciellt vad jag minns

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Något roligt som Emil sa eller gjorde antar jag

19. Hur stor är din säng?
Vet inte storleken på den, men det är en sånhär mellanstor om ni förstår

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar såklart

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Utan kläder

22. Hur många kuddar har du i sängen?
4

23. Hur många landskap har du bott i?
1

24. Vilka städer har du bott i?
Stad och stad, har bott i rejmyre hela mitt liv

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Ehm, barfota

26. Är du social?
Vet inte

27. Vilken är din favoritglass?
Är inte jätte förtjust i glass faktiskt, och jag har inget favorit iallafall

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Vit chokladmousse med hallonsås bland annat, annanaspaj är också ganska gott

29. Tycker du om kinamat?
Aldrig ätit

30. Tycker du om kaffe?
Nej verkligen inte, men jag önskar att jag tyckte om

31. Vad dricker du till frukost?
Oboy eller någon slags juice

32. Sover du på någon särskild sida?
Båda sidorna, även på rygg ibland

33. Kan du spela poker?
Nej

34. Tycker du om att mysa/kela?
Jarå

35. Är du en beroendemänniska?
Njae

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Ja, faktiskt

37. Vill du ha barn?
Klart jag vill, skulle vilja ha nu men det ska inte hända!

38. Kan du några andra språk än svenska?
Knappt inte, lite engelska och lite spanska

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja 2 eller 3 gånger

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Vet inte riktigt, havet är mycket härligare men jag väljer ändå bassäng

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder

42. Äger du dyrbara smycken?
Nej, smycken äger jag men inte alls dyra

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Har inget favoritprogram, gillar 112 på liv och död, idol och sånna saker m.m

44. Kan du rulla med tungan?
Ja

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Min pojkvän helt klart, ingen förstår hur rolig han är! Haha

46. Sover du med gosedjur?
Min kisse är ett gosedjur, hihi, och så har jag alltid en nalle i sängen som jag fått av älskling

47. Vad har du för ringsignal?
Någon orginallåt som fanns på mobilen, orkar aldrig ändra

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja någonstans

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Min mobil

50. Flirtar du mycket?
Nej

51. Kan du byta olja på bilen?
Aldrig provat så jag vet faktiskt inte

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej lite konstigt om jag hade fått det

53. Vilken var den senaste boken du läste?
En engelskabok på engelskan (tror den hette The gun)

54. Läser du dagstidningen?
Vi har ingen, men aftonbladet ibland om det gills

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej

56. Dansar du i bilen?
Eh? Nej, lite svårt

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Rixfm

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Minns inte

59. När var du i kyrkan senast?
Den 21 december när Hugo slutade skolan

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Högstadiet är väl när man går i 7,8,9:an? Hehe, isånnafall var det nog Anki och Lotta

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Minst 2 dygn

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Ja ni

63. Vad lyssnar du på just nu?
Ingenting

64. Har du varit med i tidningen?
Ja, när jag fyllt år ;)

65. Vad är det konstigaste du ätit?
Haha jag vet inte, massa saker

66. Vem såg dig naken senast?
Emil

67. Vad är det för färg på din tandborste?
Lila

68. Hur imponerar man på dig?
Ingen aning

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Älskling kanske

70. Har du någon piercing?
Ja

71. Din största vinst?
Inte mer än 100 kr tror jag

72. Civilstånd?
Pojkvän

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Facebook, blogg.se, kenzas.se Det är dom jag besöker VARJE DAG

74. Är du fåfäng?
Nej

75. Ångrar du någonting du gjort?
Säkert nåt men vad vet jag inte

76. Hur gammal är din pappa?
Fyller 39 iår

77. Vilket är ditt drömjobb?
Djuraffär eller djurpark

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Åka till thailand i 2 veckor med familjen och älskling

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
3 kaniner (inte samtidigt men), 3 katter och 2 marvin. Några av dom har jag nu med :)

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Att jag typ gråter för allt, är väldigt blyg och så kommer jag inte på något mer just nu

81. Svär du ofta?
Ja, alldeles för ofta

82. Sverige när det är som bäst?
På sommaren när det är varmt som tusan!

83. Kan du åka slalom?
Nej

84. Vad har du ätit i dag?
Smörgås och choklad

85. Vad har du för utbildning?
Ingen än

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
Är väl inte jätte missnöjd med något, och jag gillar verkligen inte allt på min kropp. Men jag vet inte vad jag ska svara (nu låter det som att jag älskar mig själv)

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Samma svar som på den andra typ, men här svarar jag förresten mitt utseende

88. Vilken är din bästa egenskap?
Snäll (?)

89. Vilken är din sämsta egenskap?
Tjurig och arg ofta

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
?

91. Saknar du något?
Ja gör jag nog

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
Ja det tycker jag

93. Vad gör dig ledsen?
Sorliga saker helt enkelt

94. Vad gör dig glad?
Vara med älskling, skratta och ha kul. Vara med mina bästa kompisar också!!

95. Har du varit gift eller förlovad?
Nej

96. Vad ska du göra i helgen?
Var med Emil (mycket Emil, jag vet), träna och plugga

97. Vad är det knasigaste du gjort?
Vet inte, har gjort väldigt mycket knasigt

98. Vad har du för laster?
Vad är laster?

99. Vem är din förebild?
Har nog ingen, men kenza är faktiskt en stor förbild för mig ändå

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
Börja plugga litegrann på ett prov jag har på onsdag 


2012-01-21
10:39:10

LÖRDAG LÖRDAG IGEN
Godmorgon! Sovit gott? :) Det har jag gjort, blivit omhållen av min pojkvän hela natten ♥ Det var iallafall jätte skönt att bada igår, det var bara väldigt uttråkande och varmt! När jag kom upp och torkat mig och så ska vart jag typ yr i huvudet och mådde illa. Troligen var det för att det var så varmt och jag drack inget vatten direkt när jag kom upp. Så jag gick och la mig direkt. Vaknade nyss och nu sitter vi under ett täcke i soffan med en varsin dator. Ska försöka komma på något att äta till frukost, men jag hatar frukost så det är inte så lätt. Idag ska Emil träna klockan 13, då är jag kvar hemma och pluggar tänkte jag (om jag orkar). Sen ska jag åka hem till honom så småningom. Nu måste jag äta, massa morgonpussar ♥
Vi hissade upp thailändska lyktor i luften, det är så fint! Vi trodde att den skulle krocka i en stjärna, hehe, det var stjärnklart också så det gjorde det ännu finare!
Vi ♥ Det var 8 minusgrader ute så jag var tvungen att ha mössa på mig. Finfint!

2012-01-20
21:23:47

BAD I TUNNAN
Nu ska jag ta av mig ziperallen och sätta på mig bikinin istället. Länge sen man hade på sig den! Får se om det blir några bilder, det är 8 minusgrader ute så kan inte vara utanför tunnan för länge. Hoppas ni har en mysig fredagkvälll! ♥
Bild på mig från förra vintern, bilden har ingenting med inlägget att göra. Men jag bara tog någon bild, hatar inlägg utan bilder!

2012-01-20
18:32:01

2 NYA
Gina tricot- 149 :-
Gina tricot- 99 :-

2012-01-20
16:39:28

SKÖNA FREDAGAR
Hejjsi! ♥ Äntligen fredag igen. Fredagar är väldigt sköna för min del så jag har inte så mycket att skriva för det har inte hänt så mycket. Kom till skolan 2 timmar innan jag började, Amanda var också där, vi hade väldigt tråkigt. Gick runt och inte gjorde någonting, fruktansvärt kul.. Eller förresten, det hände en sak. Jag blev biten av en iller, gjorde faktiskt riktigt ont, den bet jätte hårt. Så jag tog upp embla istället, hon är jätte snäll och lugn. Lite smått kär i henne, så himla söt ♥ Sen började vi iallafall tillslut, med djurhållning. Sen bara biologi. Slutade klockan 14, då kom min älskling sen tog vi spårvagnen till resecentrum. Nu har vi precis ätit fredagsmat (schnitzel och kroketter) Helt sjukt, vi har ätit det varje fredag nästan hela mitt liv. Nu känner jag att jag måste till konsum för jag bara måste ha choklad ikväll, hehehe. Annars blir det en lung kväll, ska bada badtunna ute i kylan. Ska bli jätte skönt! Visar topparna sen som jag köpte häromdagen, puss sålänge,.
Emil stod och dansade och sjöng för alla bilar i vistinge förut, på den såkallade scenen

2012-01-19
20:15:07

SEN BLOGGNING
Hejsan! Vart lite sen bloggning idag, men nu har jag tid :) Sitter just nu i soffan bredvid min älskling, han kollar på fotboll och jag snackar med Emmy och Sanna. Vi planerar en tjejkväll nästa helg, saknar dom fruktansvärt mycket så ska bli väldigt roligt att träffa dom om det blir något. Men det tror jag! Anledningen till att jag inte har bloggat förrän nu är att jag slutade skolan 15:30, sen handlade jag med mamma och Emil, kollade sista kvarten av Hugos målvaktträning. Sen tog det ett tag innan vi kom hem för pappa skulle göra lite ärenden, eller nåt. Har duschat nu, och ätit pannkaka, nu ska jag bara ta det lugnt i soffan och äta mandariner på burk! Ha det bra ♥
(Väldigt suddig bild) Vi åkte skridskor idag på idrotten, fast inte Maria och jag. Så vi lekte lite i jumpasalen, med en basketboll. Jag sköt ett avgörande mål i VM mellan Sverige och Ukraina, haha fy vad kul vi hade. Hopppas ni också haft en bra dag!

2012-01-18
20:14:05

JUMPSUITTÄVLINGAR-56 CHANSER ATT VINNA
Nu tänkte jag tipsa om ett par bloggar som just nu lottar ut 8 stycken jumpsuit från "Suit of sweden", alltså 8 stycken har chans att vinna. Och det är 7 bloggar som tävlar ut (jag har iallafall hittat 7, kanske finns fler), alltså har man 56 chanser att vinna! Sjukt bra! Jag har tävlat i alla 7 bloggar och hoppas verkligen nu, tycker faktiskt jag borde vinna :) Annars har jag otur!
Här har ni bloggarna:

2012-01-18
16:46:42

CHOKLADBOLLAR
Hejsan! Sitter här och tjockar mig med chokladbollar tillsammans med min lillebror. Det var han som gjorde dom, så dom vart ju inte perfekta direkt. Gick knappt att få på pärlsockret för att dom är så torra, haha, bra jobbat! Har bara engelskaglosor att plugga på idag, så jag väntar lite med det. Slutade klockan 14 idag, känns skönt att sluta vid den tiden onsdagar och fredagar fram till sommarlovet! Annars har jag haft en riktigt rolig dag, skrattat massvis, försökt löst korsord med Erik i knät, vi sög på korsord kom vi på.. Sen har det hänt en hel del mer roliga saker. Har sjukt kul på den där skolan, tilsammans med mina nya kompisar. Är så glad att jag valde himmelstalundsgymnasiet ♥ Nu ska jag fortsätta chilla och lyssna på musik med bror! 
Lite fina bilder, sjukt irriterande att halva bilden inte syns

2012-01-17
21:55:00

ETT COLLAGE INNAN LÄGGDAGS
När jag var på stan igår hittade jag en hel del snyggt på gina. Fixade ihop ett litet collage på det jag helst skulle vilja ha i min nya garderob (som jag ska fixa så småningom). De 2 svarta topparna skulle vara perfekta till sommaren, transparenta och tunna.. Och de svarta skinnbyxorna skulle jag verkligen vilja ha nu till våren! Det här blir sista inlägget för idag, nu ska jag krypa ner i min varma säng!

2012-01-17
18:41:55

MIN DAG
Nu har jag duschat klart! Fast det var ett tag sen men ändå. Tänkte berätta lite om min dag. Har haft en väldigt rolig dag med Amanda, gjort en svenskauppgift tillsammans, och försökte mäta en fågel i en bur i skolan med hjälp av händerna. Vi är verkligen dumma i huvudet, haha sen ser vi att det står hur lång fågeln är. Ni fattar inte men det var riktigt roligt. Vi har påbörjat en ny djurkurs, fått reda på vad vi fick för betyg i förra kursen. Alla fick B förutom jag och Amanda, så nu har vi bestämmt att vi ska kämpa som tusan den här kursen. Är verkligen inte nöjd med det betyget (D), sjukt dåligt, blir så arg på mig själv! Slutade iallafall tidigare, och kom hem tidigare. Har duschat och nu pluggar jag som en galning till ett litet miniprov imorgon. Just nu sitter jag och äter minibaguetter, väldigt gott eftersom jag var så hungrig. Sen ska jag fortsätta plugga! Vi hörs kanske innan jag går och lägger mig, annars imorgon. Puss! ♥
Lilla jag

2012-01-17
17:15:55

IN I DUSCHEN
Hej snyggisar ♥ Kom hem för ungefär 35 minuter sen, har bara snackat med mamma om dagen och så. Bloggar mer sen för nu ska jag hoppa in i duschen. Gick ner nyss men sen märkte jag att pappa duschade, men nu är han klar och det är bäst att jag går ner nu så det blir gjort. Ska sätta på mig pyjamasen och plugga sen, vi hörs igen om typ 1 timma!
En härlig sommarbild, om jag längtar!

2012-01-16
20:18:06

DAGENS OUTFIT
"Jeansleggings"- cubus // Linne- ginatricot // Kofta- h&m // Halsband- ? // Mobilväska- wearit.se //

2012-01-16
18:20:53

MÅNDAG IGEN
Hemma! Tråkigare än tråkigast att komma hem såhär sent.. Nu sitter jag iallafall och äter, har haft en bra dag i skolan fast med trötta ögon. Även fast jag fick 1 och 1 halv timmes sovmorgon i morse så var jag ändå lika trött. Vi har inte gjort något speciellt idag, bara haft massa tråkiga lektioner. Slutade tidigare, och jag hade lovat älskling att vi skulle åka buss tillsammans idag. Så jag fick vänta på honom, den tiden gick jag ett varv på stan. Usch, jag gillar inte att gå på stan själv, känner mig så virrig, haha. Iallafall så hade jag ett presentkort på gina, och det fanns massvis med snygg där just nu, så jag köpte med mig 2 par toppar hem! Visar dom imorgon eller på onsdag. Det fanns så mycket snyggt att jag ville ta med mig allting hem. Såg en snygg jeansväst som jag funderar på att köpa någongång. Väldigt bra pris också!
Ska gå och ta några outfitbilder nu, som kommer upp här senare ikväll. Vi hörs ♥
My eyes

2012-01-16
08:29:17

DRAR MIG TILL SKOLAN
Jag just nu, kommer en hel outfitbild ikväll

2012-01-15
21:44:43

CHILLAR FÖR FULLT
Sitter här och chillar för fullt med min familj framför en inter-milan match ;) Inte sådär jätte kul, men det är skönt att bara sitta här tycker jag. Träningen gick gryymt bra, trött i slutet så jag orkade inte ens hoppa. Men jag kämpar på så mycket jag kan varje gång, tills jag håller på att dö. Träningsvärken från i torsdags var fortfarande kvar så det var inte så skönt kan jag säga! Nu har mamma precis målat mina naglar och snart ska jag gå och förbereda morgondagen, bestämma mig för en outfit och plocka fram det, packa busskort o.s.v Har sovmorgon imorgon, så pappa ska troligen till stan och göra något så jag åker med honom då! Stänger inte av datorn inatt, då hinner jag nog blogga imorgonbitti. Hoppas ni får en bra start på veckan så hörs vi imorgon, antingen i morgonbitti eller på eftermiddagen. Stor kram och godnatt ♥
Härligt med närbild!

2012-01-15
17:31:55

ÅKER OCH TRÄNAR
Har varit hos mormor och morfar på en fika. Nu åker jag och tränar med mamma, ska bli skönt men känns tungt. Jag klarar det nog, och jag hinner nog lägga in ett inlägg till innan det är läggdags. Kommer hem runt 19:30, och då ska jag duscha och äta. Men puss sålänge ♥
Jag för ungefär 5 sekunder sen, har på mig nya träningskläder som jag fick i julklapp!

2012-01-15
13:51:40

LEONARD LÖFSTRAND

2012-01-15
11:00:47

TÄNKTE BARA SÄGA GODMORGON
Godmorgon! Har sovit riktigt gott inatt, tillsammans med min älskling. Vi vaknade för ungefär en timma sedan, ätit frukost och allt sånt där man gör på morgonen. Har inte så mycket att skriva just nu, tänkte bara kika in och säga godmorgon! Idag blir det en del plugg och ikväll åker jag och tränar. Nu ska jag dansa på kinect, Hugo och jag fick det i julklapp, men jag har inte spelat eller dansat en ända gång. Men nu ska jag dansa, hörs! ♥
Jag i fredags

2012-01-14
21:51:45

MYSER I KÄLLAREN
God kväll! ♥ Ikväll sitter vi i källaren och myser och kollar på tv. Vi har suttit här alldeles för lite den här vintern och julen.  Det här är mysigaste och finaste platsen i hela huset, speciellt på julen, men vi har tomtarna kvar här nere så vi får ta det här som en liten avslutning på julen. Vi sitter aldrig här nere på sommaren, det är bara på vintern. Men det är ju minst två månader kvar av vintern så vi får passa på nu! Vi har tänt massvis med ljus och har brasan tänd, hur mysigt som helst. Och tillsammans med dom jag älskar mest av allt också ♥ Nu ska jag kolla på någon film som precis började, fattar inte ett piss men får se om jag kommer in i den. Antagligen inte, heheh. Hoppas ni har det lika mysigt som mig, kram!
Bjuder på några dåliga cambilder, mamma vart tyvärr inte med på bilden nere i högra hörnet. Hela bilden blir inte med när jag laddar upp dom på bloggen. Men hon ligger där på hörnet iallafall! ;)

2012-01-14
17:10:33

SÅ SANT
  • Vi tjejer, vi skrattar åt vara egna skämt innan vi har berättat dom.
  • Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
  • Vi trycker på dörren fast det står dra.
  • Vi säger "va?" fast vi har förstått allt.
  • Vi hatar när vinden förstör våra frisyrer.
  • Vi kollar i kylskåpet minst 10 gånger om dagen utan att äta något.
  • Vi kan se samma film 5 gånger.
  • Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
  • Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma bort vad den visade.
  • Vi vänder på kudden för att få sova på den kalla sidan.
  • Vi blir överlyckliga när en snygg kille gillar ens profilbild eller skickar ett sms o.s.v
  • Vi trycker på "replay" när en bra låt är slut.
  • Vi skyller på att vi är för trötta när något säger att man ska göra något som man inte vill.

2012-01-14
13:08:11

BLOGGTIPS: SSSMILEY.DEVOTE.SE
Det här var ett tidinställtinlägg som jag la upp igår. Men jag märkte nu att det aldrig kom upp, så jag lägger upp det nu igen. Tänkte iallafall ge er ett litet bloggtips, jag hittade hennes blogg när hon var med på bloggtipset på devotes framsida. Hon bloggar om vardagen, kompisar, mode och kampen om att bli frisk från sjukdomen anorexia. Hon tar även jätte fina bilder! Jag brukar inte läsa bloggar som skrivs av sånna som jag inte vet vilka dom är, men den här bloggen gillar jag verkligen. Vill att ni (mina läsare) ska få veta att den här bloggen finns, den är grym och ni borde verkligen kika in! ♥
Klicka HÄR för att komma direkt till hennes blogg!

2012-01-14
10:03:05

BARBAPAPPA
Hellu! Har precis ätit mig lagom mätt på lite frukost. Filmjölk och kalaspuffar fick det bli! Nu sitter jag i soffan och ska glo runt lite på datorn. Idag är det lördag och inget speciellt kommer att hända. Vi ska säkert kolla en del på big brother, spela lite pingis, och älskling ska åka till norrköping och spela match. Medans han gör det ska jag gå ut och gå med mamma, städa marsvinens bur och göra lite matte. Riktigt rolig lördag, hehe, men det är skönt att bara ta det lugnt på helgen tycker jag. Ska ni hitta på något roligt i helgen? Något roligare än mig antar jag? Kommer blogga en hel del idag, så vi hörs senare! Massvis med pussar till mina bästa läsare ♥
Bäddade rent igår, med mitt nya täcke med barbapappa på. Fick det i julklapp, så nu har jag och min älskling sovit under det för första gången. Heheh

2012-01-13
21:29:23

THE VOICE
Sitter och kollar på the voice med familjen och min pojkvän. Ingen av oss tycker det är så speciellt bra, men finns det inget annat att kolla på så duger det. Men blir så förbannad på juryn, dom ska trycka när det är någon bra som sjunger. Men nej, dom trycker när alla dåliga sjunger. Tyckte det var en jätte duktig kille förut som sjöng helt fantastisk, men ingen av dom trycker. Dom kan inte! Jag borde sitta ensam i juryn istället!
Ska fortsätta kolla, ha fredagsmys och dricka julmust nu. Hoppas ni får en bra helg, och förresten, har ni haft någon otur idag?
En bild på mig från början av hösten

2012-01-13
17:29:02

BIG BROTHER 2011
Emil har laddat ner hela förra säsongen av big brother. Så vi sitter i soffan och kollar på det nu! Om en månad ungefär börjar det igen, med nya människor o.s.v Längtar som bara den! Nu ska vi fortsätta kolla, bloggar mer senare ♥

2012-01-13
10:24:34

FREDAG DEN 13:ONDE
Godmorgon! Idag är det fredag den 13:onde, som alla vet, för varenda människa har skrivit det på facebook. Jag tycker inte det är något speciellt med den dagen. Jag har minsann ingen otur då iallafall, nu får jag säkert det idag bara för att jag skrev sådär, ehehe. Just nu sitter jag här i soffan, klockan 10 på en fredag. Känns skönt! Börjar inte förrän klockan 13 idag, anledningen till det är att Pernilla inte kunde ha djurlektionen med oss på morgonen. Och den håller på fram till 11, sen så har min klass 2 timmar hål. Så därför blev det en sån himla lång sovmorgon! Behövde inte ens ställa klockan. Nu sitter jag under min mysiga filt och äter frukost. Ska åka med pappa runt 11:25, sen hoppar jag på en buss i vistinge. Så är jag framme till 12:45, perfekt! Ända lektionen vi har är biologi, så det känns lite ovärt att åka in, men jag gör det ändå. Har inte så mycket att skriva, jag tråkar bara ut inlägget så det är bäst att jag slutar nu. Ska fixa ett tidinställtinlägg där det kommer komma upp ett bra bloggtips! Vi hörs ikväll ♥
En oseriös bild jag tog samtidigt som jag fotade outfiten i måndags

2012-01-12
20:52:51

KVÄLLSFRÅGA
Tänkte svara på en kommentar jag fick i tisdags. Jag tycker inte det låter så mycket när man säger 39 månader, det låter mer när man säger 3 år! Men det är länge vad man än säger! När vi blev tillsammans hade jag precis fyllt 14 och min pojkvän skulle fylla 15, 2 dagar efter vi blev tillsammans. Det var ett enkelt svar på den frågan! 
Bild på oss, för nästan 1 år sedan

2012-01-12
18:42:47

KOLLAT PÅ HUGOS TRÄNING
Hej era fina ♥ Kom precis hem, fryser som ett djur så jag ska snart hoppa in i duschen. Har haft en bra dag, som alla mina dagar oftast är. Så det blir lite tjatigt att skriva att jag har haft en bra dag varje dag, men det är ju så det är och det är ju bra! Vaknade upp hos älskling idag, trött som tusan, men det är bara att sätta sig upp direkt. Annars försover vi oss jämnt. Gått igenom en väldigt ansträngade idrottslektion, höll på att dö, det var fruktansvärt jobbigt. Hade ont i benen efterråt, som alla andra. Efter massa benövningar och benen skakade, så skulle vi springa fram och tillbaka det fortaste vi kunde. Håkan kör typ ihjäl oss, hehe.. Sen hade vi svenska igen, med nya läraren, och det var precis som förra gången. Vi fick skriva sjukt mycket, fast tre sidor den här gången. Shit asså, bort i från det så är hon jätte bra. Efter skolan kom morfar och bror och hämtade mig, sen åkte vi till brottarlokalen nästan precis vid min skola och kollade när Hugo tränade målvaktsträning. Och nu kom vi precis hem och jag ska hoppa in i duschen sen göra lite matte tror jag. Börjar inte förräns 13 imorgon, så jag får sova länge och behöver inte gå och lägga mig så tidigt idag. Det betyder att jag hinner göra några fler inlägg idag, puuss sålänge!
VERKAR INTE SOM ATT DET GÅR ATT LADDA UPP BILDER JUST NU, INGENTING JAG KAN GÖRA NÅGOT ÅT!

2012-01-11
17:00:44

CHILLDAG
Hejj ♥ Har ni haft en bra dag? Hoppas det! Själv har jag haft en väldigt slapp dag. Haft samma lärare hela dagen, fått veta uppgifter vi inte gjort o.s.v. Så hela dagen har bestått av att göra sånt som vi missat och så. Ganska så chill! Gjorde klart elläran och gick runt och mätte ljud och ljusstyrka med Isabelle. Klockan 13 var det café i herjedalen, så vi köpte oss en kladdkaka och en cola, sen gick vi in i klassrummet för att kolla på film. Efter filmen slutade vi för dagen, då satt min älskling utanför och väntade ♥ Helt okej dag! Nu har vi precis kommit hem till honom. Köpte med oss 2-pack semlor hem, vi kom på häromdagen att vi var så jäkla sugna på det. Så då bestämde vi att vi skulle köpa det idag, så det blir till efterrätt ikväll. Tjockisar på hög nivå! Åt somsagt kladdkaka i skolan också, usch, borde träna mer än 1 gång i veckan känner jag.. Ska kolla facebook och några bloggar nu, sen bara ligga här i Emils säng och kolla när han spelar dödarspel, heheh. Massvis med pussar!
En bild från idag. Maria och jag kör ellära och Isabelle är snäll och hjälper till!

2012-01-10
17:35:39

KLADDKAKA I UGNEN
Hej på er! Har precis bakat en kladdkaka och just nu ligger den i ugnen. Tänkte blogga och duscha (om jag hinner) medans kladdkakan blir klar. Har haft en bra dag, den blev inte så jobbig som jag trodde. Första lektionen var borta, sen så hade vi typ bara en halvtimmes biologi. Sen var det bara lunch, svenska och matte kvar. När måndagen och tisdagen gått så går veckan jätte fort. Så det är snart helg igen! Vi har även haft första lektionen med våran nya svenskalärare idag, en ung tjej som förut. Hon verkar jätte bra och lite skämtsam också, det ska en lärare vara tycker jag ;) Unga lärare är bättre än gamla! Men jag misstänker att hon kommer låta oss skriva jäkligt mycket, vi var tvungna att skriva 2 sidor idag.. Yesyes, nu ska jag springa ner i duschen så jag hinner upp innan kladdkakan ska ut. Puss & Kram ♥
En kladdkaka som jag bakade förra vintern

2012-01-10
13:55:00

MÄNNISKOR ÄR SOM PUSSELBITAR, DET FINNS ALLTID TVÅ SOM PASSAR IHOP
Vi hade 39 månader tillsammans igår. Måste bara få säga att jag älskar dig över allt annat! ♥

2012-01-10
08:24:22

GOD MORGON
Kan ta och börja med att säga godmorgon. Har sovmorgon idag så jag fick sova 2 timmar extra, helt sjukt skönt! Nu sitter jag och äter frukost framför tvn och försöker piggna till. Har veckans jobbigaste dag framför mig, skönt att vi slapp första lektionen iallafall. Annars är tisdagar skitjobbiga och det känns som att dom aldrig ska ta slut.. Får hoppas att det nya schemat vi får idag eller imorgon är lite skönare än det vi har nu! Det är snack om att vi kommer börja 10 och sluta 14 på fredagar, det låter ju bra så jag hoppas på att det stämmer.  Nu måste jag äta, ska gå till bussen ungefär 5 över. Hoppas ni får en bra dag så skriver jag mer när jag kommer hem ikväll, puussar ♥
Bild från i julas (min lillebror som tagit bilden och han ska alltid leka, med bland annat grenar och sånt framför)

2012-01-09
20:37:17

PIPPI
Jeans- ginatricot // Pippitröja- lager 157

2012-01-09
18:16:18

FÖRSTA SKOLDAGEN EFTER LOVET
Hej på er fina läsare! ♥ Kom alldeles precis innanför dörren, mina tår och hela jag är iskall. Det är sjukt kallt ute!! Och just idag, när det är som kallast, så kommer inte spårvagnen. Maria och jag stod och väntade i 1 timma nästan, men inga spårvagnar kom det. En kille som också stod där och väntade ringde till östgötatrafiken och dom sa att det var problem i spårvagnstrafiken. Så det kom en buss efter ett tag som ersatte spårvagnen. Tillslut kom vi till resecentrum! Annars har dagen varit bra, världens mensvärk men det får man väl leva med.. Det var iallafall roligt att träffa Maria, Amanda och Isabelle igen. Nu ska jag äta lite soppa, varmt och gott nu när jag fryser så mycket. Lägger upp en dagens outfit sen, kram sålänge! Får bli en bild på Maria i höstas när hon matar en lama (som jag inte kommer ihåg vad den heter)

2012-01-08
21:24:42

SKOLA IMORGON
Ska gå och sova när som helst, dags för skola imorgon igen. Känns verkligen tungt, men måste man så måste man. Undra hur det kommer gå att komma upp från sängen imorgon när klockan ringer klockan 6.. Jaja, det ska nog gå! Var ju och träna förut med mammsen, det gör redan ont i benen så det känns väl ännu värre imorgon. Körde på ordentligt gjorde jag iallafall och det är skönt efterråt!! Nu ska jag plocka fram kläder och packa ner plånbok och sånt i väskan, ringa till älskling och sen sova. Slänger in en liten halvsnuskig låt, men ändå ganska bra. Emil har gått och sjungit den hela dagen, så den har hamnat lite på min hjärna. Godnatt!

2012-01-08
16:08:15

PROMENAD MED FAMILJEN
Nu har min fina pojkvän precis åkt hem.. Lika tråkigt varje gång, det blir så tomt i huset när han försvinner. På riktigt! ♥ Nu ska jag ta en promenad med familjen, det är väldigt kallt ute men vi pratade om det iallafall. Vi får se om det blir av eller inte. Mamma och jag ska åka och träna sen, så det är inget måste att gå ut och promenera. Det är bara för den friska luftens skull. Det ska bli såå skönt att träna sen, har inte gjort det på länge, bara suttit i soffan och ätit massa skit och så ska det inte va. Så det ska bli riktigt skönt! Ska gå och klä på mig varmare kläder nu för det blev visst en promenad, skriver mer ikväll!
En fin bild jag tog för cirka 1 år sedan

2012-01-08
12:56:00

SÄGER HEJ FÖR FÖRSTA GÅNGEN
Tänkte bara börja med och säga hej! Från och med nu och idag startar jag den här bloggen här på blogg.se. På sidan under min profilbild kan ni se en liten presentation av mig. Jag har tidigare bloggat på devote.se.
.navheader{
font-family:verdana; <-Härändrarduteckensnittpåtexten.
color:#619454; <-Härändrardufärgenpåtexten.
font-size:17px;<-Härändrardustorlekpåtexten.
background:#FFFFFF; <-Härändrardubakgrundsfägenbakomtexten.
font-weight:bold;<-Härändrarduomtextenskavaratjockellernormal(bold/normal)
text-transform:uppercase;<-Härändrarduomduvillhastorabokstäverellerej.
}
HÄR hittar ni den bloggen, får se om den får finnas kvar eller om jag tar bort den. Kan vara roligt att gå in och läsa dom gamla inläggen där ibland! Anledningen till att jag börjar blogga här istället, är att jag tröttnade verkligen på devote. Det var ofta så att det inte gick att ladda upp bilder och förhandsgranska inlägg. Så jag tröttnade och ville börja om helt och hållet, så jag valde blogg.se! Satt och fixade design och sånna saker nästan hela dagen igår, nu är jag nöjd och det får duga ett par veckor iallafall. Jag tycker också att man kan göra mycket snyggare design här på blogg.se, så det är ju bra. Har gjort massvis med kategorier, flera än vad jag hade på den andra bloggen. Och kommit på en hel del grejer att blogga om. Så nu kör jag igång igen och är sjukt taggad och har stor blogglust! Hoppas ni vill följa mig, tusen pussar ♥

Här får ni en bild på mig från i somras